Onu aktrol ordusuna sormak lazým onlar tetikçilik yapýyor,kafasýna taktýklarýna saldýrýyorlar,savcýlýðada baský yapýyorlar asýlsýz iddilarlan,savcýda raporunda belirtiyor delil olarakta sosyal medyada yayýnlanmalardan alýntý yaparak raporunda belirterek halka böyle baský yapýlýyor,zaten zat demedimi elimdekileri evde zor zapt ediyorum diye,trol ordusunun baþýnda fahrettin var ondan emir alýyorlar onlarda gereðini yapýyorlar,bu böyle gitmez çünkü mýzrak artýk çuvala sýðmýyor halk barut fýçýsý gibi,günden deðiþtirmeyi çok iyi yapýyorlar,ekrem imamoðlunun ifadesi vardý,yanýna mansur yavaþta geldi destek için,baktýlar planlarý sekteye düþüyor teðmenlerin kararýný açýkladýlar,bu kaosu seçime kadar götrmeye mecburlar,ben pek sanmýyorum,bir kale içten yýkýlýr içinde mutlaka çatlak baþlýyacak.
Pazardan alýþveriþ yapmak resmen aptallýk
https://www.facebook.com/share/r/1A648CwhL4/
Beyler bazi zeytinyagi ureticileri soguk sikim yapiyor ve hicbir isleme tabi tutmadan zeytinyagi uretiyorlar
Anlatanlarin dedigine gore bu zeytinyaglari su gibi degil daha agir ve icinde tortu var cunku filtrelenmemis ve mis gibi kokuyor rengide asker yesili dediler ben hic gormedim anlatilanlar boyle
Tabi fiyati cok pahaliymis boyle zeytinyagi nereden nasil bulunur bunun bir ismi varmidir?
Bugun bir ucak daha dustu
Philadelphia da dusen ucak yerlesim yerine dusmus 6 kisi varmis ucakta
Ulan bu ne is hergun baska bir kaza
Yer Ýmleri