Sayfa 1603/2383 İlkİlk ... 6031103150315531593160116021603160416051613165317032103 ... SonSon
Arama sonucu : 19063 madde; 12,817 - 12,824 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://twitter.com/trhaber_com/stat...83024869118186

TRHaber
    @trhaber_com
    Hüseyin Çevik, Filistin hakkında konuştu:

"En delikanlı Arap milleti Filistinlilerdir. Yıllarca İsrail vuruyor fakat Türkiye'ye Filistin'den bir tane bile mülteci gelmiyor."
    Linkte video var, izlemeseniz de olur. Salak salak konusuyor işte.
    @erefefik

2. Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı Haşim Safi el-Din:

▪️“Netanyahu, Siyonistler ve İsrail’in liderleri bu şoku atlatamayacak.”
    ▪️“İsrail istihbaratının başarısızlığı, Filistin direnişi için birçok seviyede başarı anlamına geliyor.”
    ▪️“İntikam vakti geldi, yenilgiler sona erdi; artık zaferler bizim olacak.”
    @erefefik

3. Gönderi
    Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Türk Politika🎙️ ve 601sokak_ takip ediyor
    REALIST
    @Realistqx
    İsrail ordusunun yıllardır labirent haline gelmiş Gazze'ye Kara Kuvvetleri ile girmesinin ölümcül sonuçları olabilir.

Ancak Gazze'ye girmeden önce ayrım gözetmeden yıkıcı bir bombardıman yapılırsa durum farklı değerlendirilebilir.

Gazze seridindeki kasabaların tahliye edilmesi ve Netanyahu'nun Gazze'deki Filistinlilere bölgeyi terk edin demiş olması yıkıcı bir saldırı beklentilerini arttırıyor.

Böyle bir yıkıcı saldırı Filistin'de masum yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesine neden olabilir. Şimdilik bekleyip göreceğiz ama emareler iyiye işaret değil.
    @erefefik

4. Bir müzik festivaline katıldıkları esnada Hamas tarafından kaçırılan çok sayıda İsrailli gencin ailesi, yetkililer tarafından yalnız bırakıldıkları görüşünde.

▪️21 yaşındaki yeğeni kaçırılan Ora Kuperstein: “Kimse bir şey demiyor, yardım etmiyor, kaos var, annesi babası hiçbir şey bilmiyor. Çaresiz durumdayız.”
    ▪️Kardeşini arayan Nissim isimli İsrailli: “Hükümet nerede? Neden kimse onları bulmamıza yardım etmiyor? Kardeşimden son olarak 'Yardım edin, bize ateş ediyorlar, kanıyorum' mesajı geldi.”
    ▪️Amit Buskila isimli kızını arayan bir anne: “Bizim devletimiz, hükümetimiz yok. 27 sattir kızımı arıyorum ve kimse yardım etmiyor, yalvarırım yardım edin.”

- Times of Israel -
    @erefefik

5. Hamas dün yaptığı baskında Gazze yakınlarında düzenlenen barış festivaline katılan 200 kişiyi katletti

Öldürülenler Netanyahu ve sağ hükümet muhalifleriydi.
    @erefefik

6. "Azerbaycan, müttefiksiz kaldın. İntikam sana gelecektir."

-IRGC kanalları
    Şerefsizlere bak...Kafanıza füzeleri yiyeceksiniz.
    @erefefik

7. İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari:

▪️"Bütün yerleşim yerlerine ulaşıp İsrail topraklarındaki bü.utün teröristleri tek tek öldüreceğiz."kim.
    ▪️"Gazze'ye ağır bir saldırı yapıyoruz, şu ana kadar 500 hedefi vurduk, tüm Hamas altyapısı vuruluyor."
    ▪️"400'den fazla terörist öldürdük, onlarcası esir alındı, İsrail'e girişlerinde ve çıkışlarında yine yüzlerce terörist öldürdük."

- Kanal 13 -
    Atıyor gibi geldi...
    @erefefik

8. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail'de çok sayıda Amerikalının öldüğüne ilişkin raporları doğrulamaya çalıştığını söyledi.
    @erefefik

Sayfa 1603/2383 İlkİlk ... 6031103150315531593160116021603160416051613165317032103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •