Sayfa 1604/2384 İlkİlk ... 6041104150415541594160216031604160516061614165417042104 ... SonSon
Arama sonucu : 19065 madde; 12,825 - 12,832 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Çok küçük yaşlardan itibaren İsrail-Filistin çatışmasını inceledim ve Filistin halkının 1948'den bu yana uğradığı büyük adaletsizliği biliyorum.

▪️Tıpkı benim 1933'ten bu yana Avrupa'da Naziler tarafından Yahudi halkının uğradığı büyük adaletsizliği bildiğim gibi.

▪️'33'te Almanya'da yaşasaydım Yahudilerin safında, 1948'de Filistin'de yaşasaydım Filistin'in yanında savaşırdım.

▪️Şimdi neo-Naziler Filistin halkının, özgürlüğünün ve kültürünün yok edilmesini istiyor. Artık biz demokratlar ve ilericiler barışın hakim olmasını, İsrail ve Filistin halkının özgür olmasını istiyoruz.

-Gustavo Petro | Kolombiya Devlet Başkanı
    @erefefik

2. İsrail siyasi kaynağı:

▪️“İsrail devleti, kaçırılan vatandaşların serbest bırakılması için pazarlık yapmıyor.”

- Kanal 13 -
    @erefefik

3. ABD Dışişleri bakanı Blinken,
    Gazze'ye kaçırılan çok sayıda ABD vatandaşı var.
    @erefefik

4. İran Cumhurbaşkanı Reisi:

"Denklem değişti. İsrail savaş başlatırsa bu ona daha büyük zarar verir. Bölgeyi onlar ateşe atıyor. Bunun hesabı sorulmalı."
    @erefefik

5. Pyotr Kurzin
    @PKurzin
    🚨 #BREAKING: ISRAEL SAYS TOO EARLY FOR MEDIATION

Israel’s Turkish ambassador, Irit Lillian, said its too early to talk mediation with Hamas.

Lillian said the attacks showed Hamas should not have any presence in Turkey or elsewhere either.

Turkey said its in contact with all parties and ready to de-escalate, but Lillian said its not Israel's priority.

They said: 'Mediation comes at a different point of time. Right now, we are unfortunately counting the dead, we are trying to heal the wounded, we don’t even know what is the number of the citizens abducted.'
    @erefefik

6. 🇹🇷Dr. Yüksel Hoş | Jиуксел Xoш
    @yukselhos
    Kabaca çizdiğim şu bölgenin bir özelliği var. Yerlileri buraya Kelkit Havalisi (havzası) der. Bu ilçelerin ortak özelliği, bağlı bulundukları illlere 80 ila 200 km gibi uzak mesafelerde olmalarına ve doğal olarak yatırım da fazla almamalarına karşın aynı akarsu havzasının meydana getirdiği doğal yollar sebebiyle ayrı bir kültür bölgesi oluşturmaları ve birbirleriyle etkileşimde olmalarıdır. Çamoluk, Şebinkarahisar, Alucra Giresun'a 200 km gibi deli bir mesafede iken Suşehri'ne 40-50 km yakındırlar. Burada bir vilayet şarttır ve merkezî de en düz, en makul saha olan Suşehri olmalıdır. Zara bile Sivas'a uzak ve sapa... Gerek yönetim, gerek merkezden taşraya hizmetlerin gitmesi adına en makul olanı budur.
    Dogri diyir...Kelkit şivesi yapalım. Aydın Doğan Kelkitliydi.
    @erefefik

7. Trump:

“İsrail’e yapılan saldırı, başımızda olan güçsüz lider (Biden) nedeniyle zayıf ve etkisiz görünmemiz yüzünden yaşandı.”
    @erefefik

8. https://twitter.com/YsYaklasiyor/sta...17975124254903

YS YAKLAŞIYOR
    @YsYaklasiyor
    Afganistan'ın #Herat bölgesinde 6.3 büyüklüğünde #deprem meydana geldi!
    2000'den fazla kişi öldü, en az 2000 yaralı var!
    08-10-2023
    #HeratEarthquake
    Linkte video var.
    @erefefik

Sayfa 1604/2384 İlkİlk ... 6041104150415541594160216031604160516061614165417042104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •