-
seçilirsem iyi para koyacağım diyor
bir halt olacağı yok.
-
Ben Aziz Yıldırım’ın karşısında seçim kazanmanın çok çok zor olacağını düşünüyorum başkanım ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kuyt’in jübilesinden :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
-
Kazanamazsa bu aziz takımın adını azizspor yapsın. Ben Fenerbahçe yi izlemek isterim.

Originally Posted by
ayhan53
BU DEFA ALİ koç kazanır
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
-
Jübilesine Gökhan Gönül Ve Caner Erkin'i Çağırmayan Dirk Kuyt : Fenerbahçe'li Arkadaşlarımı Çağırdım. Webo, Selçuk Ve Volkan Fenerbahçe'li. Bazı Güzellikler Vardır Kolay Kolay Bırakılmaz Bırakılsa Bile Kalp Halen Orada Atar. Kalbi Halen Fenerbahçe'de Atmayan Futbolcuları Çağırmam Doğru Olmazdı !
bir halt olacağı yok.
-
-
Aziz Yıldırım, 'Tekrar başkan seçilirseniz...' şeklinde başlayan soruya "Başkan seçileceğim, rahat ol! Öyle 'Seçilirseniz, meçilirseniz' yok. Rahat olun" diye cevap verdi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri