Sayfa 161/572 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 4576 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

seçilirsem iyi para koyacağım diyor
    bir halt olacağı yok.

Ben Aziz Yıldırım’ın karşısında seçim kazanmanın çok çok zor olacağını düşünüyorum başkanım ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kuyt’in jübilesinden :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

BU DEFA ALİ koç kazanır
    bir halt olacağı yok.

5. Kazanamazsa bu aziz takımın adını azizspor yapsın. Ben Fenerbahçe yi izlemek isterim.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    BU DEFA ALİ koç kazanır
    Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Jübilesine Gökhan Gönül Ve Caner Erkin'i Çağırmayan Dirk Kuyt : Fenerbahçe'li Arkadaşlarımı Çağırdım. Webo, Selçuk Ve Volkan Fenerbahçe'li. Bazı Güzellikler Vardır Kolay Kolay Bırakılmaz Bırakılsa Bile Kalp Halen Orada Atar. Kalbi Halen Fenerbahçe'de Atmayan Futbolcuları Çağırmam Doğru Olmazdı !
    bir halt olacağı yok.

Adamsın Kuyt !

Aziz Yıldırım, 'Tekrar başkan seçilirseniz...' şeklinde başlayan soruya "Başkan seçileceğim, rahat ol! Öyle 'Seçilirseniz, meçilirseniz' yok. Rahat olun" diye cevap verdi.

Sayfa 161/572 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •