Arkadaşlar yeni gibi görünüyorum ama eski hesabıma giriş yapamadığımdan dolayı yeni hesap açmak zorunda kaldım EGEEN den hatırlayan olan varsa bilirler ordan şimdi 8.50 diyen arkadaş lar 300-500 diyen arkadaşlar söyleyin bakalım neden 8.50 neden 300-500 anlatın bakalım bu hissede grafik işlemez bu hissenin dibide artık belli değil herşey haber akışına bağlı... haberler neler onlardan bahsedelim ilk başta başkan onayı o alındıktan sonra resmiz gazeteyayınlandığı vakit beklenti gerçekleşecek bu 1 sonrasında işbankası hisse devri haberleri meclise gelmesi sonrasında banka sözleşmesi tadili sermaye artışı kalkınma bankası alt fonlar ve kurlucak fonların haberleri şuadnda bulunun işşsizlik varlık fonunun kalkınma çatısı altında toplanması (ne şirketler var bi bakın derim) kuveytten çinden gelecek milyar dolarlar ve katardan gelecek 15 milyar dolar ... gerisini siz düşünün bunlar hayal ürünü olmakla beraber beklenen haber akışlarıdır yatırım tavsiyesi değildir ....
Bakalım elindeki mali maçlardan yedirerek kyat bu yüzden maliyetini iyi bilmek gerek al satıcılar için
Flama icin grafigin ve bunun icin de 5 7 gun sart ben 4 5 bin lot ile 20 74 den girdim ve trade ediyorum suan 1000 lot kaldi elimde satan kurimlara bir bakin gedik meksa marbas gibi ne zaman ak ziraat garan gorun satista o zaman korkun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet hayallerle ütopyalarla yaşamak sıkıntı hepimizin hayalleri var ama bunları somutlaştırmak yani bir hikaye yazmak lazım hikaye varsa ve bu fısıldanıyorsa borsada takipte kalmakta yarar var manipülasyon değil ama bu bankanın arkasında devlet var ve açıklamalara bakılıcak olursa uluslarası arenalarda bahsedilecek fonlar kurulması ihtimaller arasında takipteyiz bekleyeceğiz ytd.
Yer İmleri