Sayfa 161/417 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 3333 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1.  Alıntı Originally Posted by rainmantr222 Yazıyı Oku
    Dostum ekran resmini aldım beklentisi olmayan ben değilim 5 TL yazdım buraya 5 TL insan yazarken Allah�tan korkar. Şu anda Antalya�daki arsanın değeri sıfır para ile sıfır 0 TL oradaki imar bir sonuçlansın dava iki tane dava var orada esas o zaman görüşürüz hadi kal sağlıcakla
    Sen bana meydan okuyacağına endeks gümlerse maaltın ne olacağını düşün. 5 mi olur 6 mı olur bakarız. Ama ben borsadan anlıyorum hiç birşey olmaz endeks 80 bin de olsa maalt 16 da kalır diyorsan söyleyecek bir şeyim olmaz. Önce benim ne demek istediğimi iyi anla sonra bana meydan oku maalesef mesajlarımın içeriğini anlamamışın.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Endeks gümlerse, gümlemiyecek hisse varmı. Endeks gümlerse diye hisse almayalımmı? Yada elimizdekileri satalim nasıl olsa gümleyecek alttan alırızmı.?

3.  Alıntı Originally Posted by Akça Yazıyı Oku
    Endeks gümlerse, gümlemiyecek hisse varmı. Endeks gümlerse diye hisse almayalımmı? Yada elimizdekileri satalim nasıl olsa gümleyecek alttan alırızmı.?
    Alırsın almasına da 3 sene bekleyip kağıdının dönüp dolaşıp aynı yere geldiğini görüp başlarsın sövmeye eyy spek istersen 3 yap 5 yap yine satmıycam gibi . demek istediğim bu 3 sene önce 14 ken 6 olan kağıt şu an 16-20 çok azı değerlenmedi onlardan biri de bu uyuz.

4. Kendi adıma ben hisse aldımmı; tarla almış gözüyle bakarım. Ufak ufak alır zamana yayarım. Bu hisseyede al sat yapmak için girenin aklına şaşarım.

5. Bu kadar parayı yıllık faizde değerlendirseler 15 trilyon yıllık faiz geliri elde eder.

6. 16 yı bile geçmekte zorlanıyor komedi tahtası

7. cefri de yok...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

8. İyice atıl bi duruma gelmiş forumda da.. hacim yok yazan çizen yok. Yıllardır paramızla keyif yaptı namus..zlar...

Sayfa 161/417 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •