Sayfa 161/994 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Ben 2-3 aydır düzenli alımlarla yeniden toplamaya çalışıyorum. Orta-uzun vadede iyi olacağına inanıyorum o yüzden bu aşamada yatayda ne kadar toplarsam kardır diye bakıyorum.
    Al bendende okadar ama ele vermek için istenen de zaten bu diyede düşünmeden edemiyorum.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ByEA Yazıyı Oku
    Al bendende okadar ama ele vermek için istenen de zaten bu diyede düşünmeden edemiyorum.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse tarihi zirve olarak 140 TL'yi gördü, şimdi 83 TL civarı. Benim maliyetim bunun biraz daha altında. Yani tarihi zirvenin yaklaşık %50 altından maliyetlenmeye başladım. Piyasa çok güvensiz, beklenmedik bir haber/olayla bir anda sert bir şekilde (-) ye geçebiliyor. Dediğiniz gibi belki buradan da aşağı salar ama kademeli alım için bence fırsattır bu. Eninde sonunda herşey düze çıkar. O zaman da bu fiyatlar komik kalır. Önceki kriz rakamlarında olduğu gibi. Bol kazançlar.

3. Göstergeler olumlu ve yabancı alımı devam ediyor Aralık ayı içinde pozitif bıst ile yukarı hareket olacağını düşünüyorum inşallah...
    YTD!!!Kişisel görüş ve temennimdir!!!
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

4. 373000 TL hacim. Çok sığ. Hiçbir haber yok. Tam bir ölü. Kağıdı uçuracak bir haber yok.

5. OTKAR - Otokar

Hacimsiz düşürüyor O.Ç ne sıkıntınız var kaçtan aldınızda satıyorsunuz aq[emoji35]
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

6.  Alıntı Originally Posted by neon06 Yazıyı Oku
    Hacimsiz düşürüyor O.Ç ne sıkıntınız var kaçtan aldınızda satıyorsunuz aq[emoji35]
    Aynen dostum ebelerini ..keyim bunların

7.  Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Aynen dostum ebelerini ..keyim bunların
    Burdan alsak mı aceba ?

8. Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

Sayfa 161/994 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •