Sayfa 161/948 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Ben 4.08 den aldım. Hatta açılışını bir bakan yapmıştı. Neredeyse 6 yıldır bekliyorum. Bir 6 yıl daha beklerim. Şimdiye kadar hiç yüzüm gülmedi. Borsaya küstüm. Bundan sonra ne olursa olsun isterse batsın hiç umurumda değil. Attım bir köşeye duruyor. Ölmüş eşek kurttan korkar mı hesabındayım.
    Bu yorumum kimseye AL-SAT tavsiyesi olmasın. Kendisine faydası olmayan bir insanın size hiç faydası olmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by tahteravalli Yazıyı Oku
    Ben 4.08 den aldım. Hatta açılışını bir bakan yapmıştı. Neredeyse 6 yıldır bekliyorum. Bir 6 yıl daha beklerim. Şimdiye kadar hiç yüzüm gülmedi. Borsaya küstüm. Bundan sonra ne olursa olsun isterse batsın hiç umurumda değil. Attım bir köşeye duruyor. Ölmüş eşek kurttan korkar mı hesabındayım.
    Bu yorumum kimseye AL-SAT tavsiyesi olmasın. Kendisine faydası olmayan bir insanın size hiç faydası olmaz.
    Ne yazık' ki hisselerini halka arz eden bazı firma sahipleri sanki halktan kredi almış gibi davrandı sonrasında paraları olduğunda halka sattıkları fiyatın altında hatta bazıları çok çok altında hisseleri geri almak istediler ve fiyatlar bazı hisselerde anormal bir şekilde düştü ÖZBAL'a gelirsek bence halka arz fiyatını görür ve geçer Altı yıl önceki 4.08 fiyata bakarsak Altı yılda Türkiyede % kaç değişimler oldu 4.08 fiyatına göre şu anda 7 TL fiyatlarda olması gerekirdi, Umarım yakında aldığınız fiyata gelir ve geçer sizinde yüzünüz güler.
    YTD.

3. 2016 2015 Sıralama
    56 48 Borusan Mannesmann Boru San. ve Tic. A.Ş. İstanbul Sanayi Odası - 51 1.658.726.154
    244 328 Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası - 235 480.941.338
    425 456 ERBOSAN Erciyas Boru San. ve Tic. A.Ş. Kayseri Sanayi Odası - 415 280.273.831

2015 2014
    4864 Borusan Mannesmann Boru San. ve Tic. A.Ş. İstanbul 1.756.043.397
    328 461 Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. Düzce 347.464.615
    456 431 ERBOSAN Erciyas Boru San. ve Tic. A.Ş. Kayseri 252.393.329

Arkadaşlar yukarıdaki rakamlarla BORUSAN satışları azalırken ve ERBOSANIN satışları ES in hem sıralaması hemde satışlarında büyük bir artış olmuş bu tablo ERCİYESİN borsaya dahil olmasıyla neler olacagının kanıtı degilmi şimdi neden hisse buğün bu durumda dahi iyi anlamak lazım hesap ortada ÖZBAL 2,80 ERBOS 73,00 de ERCİYES birleşme ile piyasadaki hisse oranı çok düşük olacak yabancıların talebi ile neler olacak görecegiz şuan hisseyi baskılayanlar o zaman nasıl önünde duracaklar acaba

4. Erciyes çelik boru yaptığı üretimle Türkiyede Stratejik bir şirket konumundadır Borsada işlem görmeye başlamasıyla yerli, yabancı kurumsal yatırımcıların gözde hissesi olacaktır.
    YTD.

5. Borsaya kote olan bir çok hisse gördüm. Genelde ilk etapta ilgi çekmek adına birkaç gün tavan yapıyor, hiç prim yapmasa bile birlesmeden sonra çok iyi prim yapacağına inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. BORSA İSTANBUL A.Ş. KOTASYON YÖNERGESİ
    4/30
    Kotasyon başvurusu
    Madde 6- (1) Kotasyon başvurusu, ihraççı, halka arz eden, fon kurucusu veya ihraca aracılık
    eden yatırım kuruluşu tarafından yapılır.
    (2) Payların GİP’te işlem görmesi için yapılacak başvurular ihraççı ve piyasa danışmanı
    tarafından birlikte yapılır.
    (3) Borsaya yapılacak ilk kotasyon başvurularında sermaye piyasası aracının ve ihraççının
    niteliğine göre Borsa Genel Müdürlüğünce belirlenen ve Borsa internet sitesinde yer alan bilgi ve
    belgelerin bir dilekçe ekinde Borsaya iletilmesi zorunludur. İhracın niteliğine göre ilave bilgi ve
    belgeler istenebilir.
    (4) İlk kotasyon başvurularında, Borsaya sunulacak finansal tabloların düzenlenme
    dönemleri için, ilgili sermaye piyasası mevzuatında düzenlenen finansal tablo dönemleri esas alınır.
    (5) Bu Yönerge kapsamında Borsaya sunulan bilgilerdeki ve belgelerdeki yanlışlıklardan ya
    da noksanlıklardan ihraççı veya fon kurucusu, halka arz edenler, ihraca aracılık eden yatırım
    kuruluşu, birden çok yatırım kuruluşunun aracılık ettiği ihraçlarda konsorsiyum lideri veya eş
    liderleri, piyasa danışmanı, varsa garantör ve bağımsız denetçi ile değerleme ve derecelendirme
    kuruluşları ile hukukçu raporunu hazırlayanlar kusurlarına ve durumun gereklerine göre
    sorumludur. Bu kuruluşlar sermaye piyasası aracının Borsada işlem görmeye başlamasından önce
    bu bilgilerin ve belgelerin içeriği ile ilgili önemli değişiklikler ve gelişmeler olması halinde Borsaya
    derhal yazılı olarak bilgi verir.
    (6) Başvuru, Borsa tarafından istenecek bilgi ve belgelerin Borsaya tam olarak
    sunulmasından itibaren 20 iş günü içinde Borsa tarafından karara bağlanır. Başvuruda, bilgi ve
    belgelerin eksik olması veya ek bilgi ve belgeye ihtiyaç duyulması halinde, başvuru tarihinden
    itibaren 10 iş günü içinde başvuru sahibi yazı ile ya da elektronik ortamda bilgilendirilerek,
    eksikliklerin 20 iş günü içinde giderilmesi istenir. Bu takdirde, yukarıda öngörülen 20 iş günlük
    süre, söz konusu eksik veya ek bilgi ve belgelerin tamamının Borsaya sunulduğu tarihten itibaren
    baştan işlemeye başlar. Makul sebeplerin varlığı halinde ve başvuru sahibinin talebi üzerine Borsa
    tarafından başvuru sahibine 20 iş gününe kadar ek süre verilebilir. Borsa tarafından verilen süre
    içinde, eksik bilgi ve belgeler tamamlanmaz ise veya başvuru tarihinden itibaren Borsadan kaynaklı
    olmayan herhangi bir sebeple 100 gün içinde sonuçlanmayan başvurular işlemden kaldırılabilir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sn.fero bu hafta açıklanması kuvvetle muhtemel diyebiliriz ozaman değil mi

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. (6) Başvuru, Borsa tarafından istenecek bilgi ve belgelerin Borsaya tam olarak
    sunulmasından itibaren 20 iş günü içinde Borsa tarafından karara bağlanır. Başvuruda, bilgi ve
    belgelerin eksik olması veya ek bilgi ve belgeye ihtiyaç duyulması halinde, başvuru tarihinden
    itibaren 10 iş günü içinde başvuru sahibi yazı ile ya da elektronik ortamda bilgilendirilerek,
    eksikliklerin 20 iş günü içinde giderilmesi istenir. Bu takdirde, yukarıda öngörülen 20 iş günlük
    süre, söz konusu eksik veya ek bilgi ve belgelerin tamamının Borsaya sunulduğu tarihten itibaren
    baştan işlemeye başlar. Makul sebeplerin varlığı halinde ve başvuru sahibinin talebi üzerine Borsa
    tarafından başvuru sahibine 20 iş gününe kadar ek süre verilebilir. Borsa tarafından verilen süre
    içinde, eksik bilgi ve belgeler tamamlanmaz ise veya başvuru tarihinden itibaren Borsadan kaynaklı
    olmayan herhangi bir sebeple 100 gün içinde sonuçlanmayan başvurular işlemden kaldırılabilir.(not:bizi ilgilendiren madde bu bence )

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 161/948 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •