Sayfa 161/581 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. yatırımcı hakkımı kullanarak Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık,SPK ya hissenin incelenmesini,yatırımcıyı kene gibi emdiklerini,gelir,gider durumlarının iyice incelenmesini varsa kirli işler hakkımızın korunması için bir vatandaş olarak başvuruda bulunmak için girişimde bulunacağım.milleti aptal yerine koymasınlar.yok yapamıyorlarsa borsadan çıksınlar.beğenmiyorsan alma diyen şirkete yakın tipler çıkabilir yine geçende olduğu gibi.bedelli sonrası girdim.düzgün ,adam gibi işlemesini bekleyerek.bedelli paraları ve yapıp satmaya başladıkları Ostim Prestij vs.....girince gördüm ki yıllardır hisse aşağı gitmiş...yatırımcı sömürülmüş...ve bulmuşlar kendileri gibi sipekleri vur yatırımcıya....
    Ben üstüme düşeni yapayım da en azından vicdanen rahatlarım...
    Borsada karda var zararda ama hep kazanan patron olacak mantığı asla yok asla.......

2. Bi tacirler eksikti poetföy boşaltıyırlar resmen..hırsızlar bugün tahtada yok

3. borsada satış baskısı hisseyede yansımış durumda...
    grafikte bozulma var stop çizgisinde dolaşıyor.günü 1.66 ve üzeri kapatırsa bozulma düzelir.
    Son düzenleme : emektar; 10-01-2018 saat: 17:06.

4. spek efendi şu son mumu kırmızıdan yeşile çevir boyuda hıyar kadar olsun. sanada hıyar ağası diyelim...

5.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku

spek efendi şu son mumu kırmızıdan yeşile çevir boyuda hıyar kadar olsun. sanada hıyar ağası diyelim...
    [emoji1][emoji1][emoji1]

OSTİM günlük takas

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Bu tacirler 2 gündür basıyor nedendir anlamadım

Sayfa 161/581 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •