Sayfa 161/597 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Ben beklerdim ki seansta bunu yazdığımda ekranı kapamak yerine o zaman cevap verseydiniz.Kapanışın ne olacağını beklemeden.Gerisine zaten bundan sonra hiçbir şartta yorum yapmayacağım.

Ben alıp başını giderse dedim.Gider demedim.Demem de kelime etmem bu konularda.4,91 olsun siz doya doya hala bana-bize sallamaya devam edin.Tek kelime de polemik yapmam içiniz rahat olsun.Siz haklısınız der süngeri çekerim.Bu da yetmez ise Allah razı olsun hep bugünlere sayenizde geldik 2,30 larda ki yol gösterici yazılarınız için size bol bol dua ederim.Yeter ki o rakam ekrandan geçsin.Şimdi sizi üzücem ama çok konuşmanın hiç bir manası yok.Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Bu senedin alıp başını gitmesini en çok ben isterim.7-8 yıllık (belki en uzun sürelileri olanlardan biriyim.) Keşke o günleri görebilsek.Bu senetten,zamanında birilerinin dediği gibi hakkımı almadan gitmem.Benim kalıp kağıdım.Artık sadece bir miktarı ile ufak tefek alım satım yapıyorum.Daha önce%25 lik bölümden %12 kar yapıp yerine koymuştum. Yerine koyduklarımı sattım.Karı'n kar'ı bereket versin.Yani ana portföyde değişen bir şey yok..ancak %25 lik opsiyon hala buradaki şartlar olgunlaştığında satıma hazır.Alım için de,düşerse sattıklarımızı alırız.Düşmezse düşük senet bakarız ya da cebimizde kalır.Duruma bakacağız...
    Benim yöntemim.benim sistemim kimseyi bağlamaz. bu şekilde alım satım yapmak diğer yatırımcılara uymayabilir.Sadece beni bağlar.yatırım şekli ve tavsiyeside asla değildir.

3. Tabii istediğinizi yapabilirsiniz.Size başında da dedim siz bizimle aynı saftasınız çünkü kazanmak için bizimde başka seçeneğimiz yok.O zaman anlamadınız belki şimdi anlarsınız.Benim sizden tek farkım biz başka yerlerde durumu telafi edebildik.Ama bu hissedeki durumum benim için tek kelime ile mesleki fecaat.Öyle 4,91 falanda kurtarmaz bunu bilin.Gerisi hakkımızda hayırlısı herkesin kendi bileceği iş.

Bu topicde tek kazanan biziz yazıp daha sonrada herkesten çok ağlayanlar : nasıl oluyorsa bize sallayanlar var.Biz hiç yazamadık bu topicde tek kazanan biziz.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 06-02-2019 saat: 22:46.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Bu senedin alıp başını gitmesini en çok ben isterim.7-8 yıllık (belki en uzun sürelileri olanlardan biriyim.) Keşke o günleri görebilsek.Bu senetten,zamanında birilerinin dediği gibi hakkımı almadan gitmem.Benim kalıp kağıdım.Artık sadece bir miktarı ile ufak tefek alım satım yapıyorum.Daha önce%25 lik bölümden %12 kar yapıp yerine koymuştum. Yerine koyduklarımı sattım.Karı'n kar'ı bereket versin.Yani ana portföyde değişen bir şey yok..ancak %25 lik opsiyon hala buradaki şartlar olgunlaştığında satıma hazır.Alım için de,düşerse sattıklarımızı alırız.Düşmezse düşük senet bakarız ya da cebimizde kalır.Duruma bakacağız...
    Benim yöntemim.benim sistemim kimseyi bağlamaz. bu şekilde alım satım yapmak diğer yatırımcılara uymayabilir.Sadece beni bağlar.yatırım şekli ve tavsiyeside asla değildir.
     Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Neden verdikleri belli değilmi,yazdıklarımız birilerinin zoruna gidiyor çünkü...memlekette 12 yıldır zam gelmeyen hatta büyük bir iskonto ile satışta olan nadir şeylerden birisi,imkanı olanlar fırsatı değerlendirsin,sonra önümdeki kışda 2,40 dı daha geçen sene almadık diye ağlama duvarına dönmesin burası,yatırım tavisyesi değildir,tamamen kendi düşüncelerimdir.
    Bak şimdi bu hiç olmadı,senin benim odaklandığım,mal pazarladığım yeri çok iyi bilmen lazımdı,dediklerini yaptıysan portföyünün baya azalmış olması lazım,aksi halde herkesi yanlış yönlendirmiş oldun,ha bu arada dediğin gibi gerçekten 7 yıllık mağdur bir yatırımcı isen seninde en az kendim kadar kazanmanı isterim,ancak bu kadar aleni entrikayı görmezden gelip bize odaklanmak hiçde samimi gelmiyor bana...
    Kısa vadede fena bir prim değil,yarında hızlı başlarsa dikkatli olmak lazım,bizim insan psikolojimiz böyle 2.20 de kayyuma devrederiz,bir hafta sonra 3,20 de altın olur,halbuki şirket resmi olarak tüm beklentileri ve hedefleri paylaşmıştı hisse tarihi diplerinde iken...

5.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Bak şimdi bu hiç olmadı,senin benim odaklandığım,mal pazarladığım yeri çok iyi bilmen lazımdı,dediklerini yaptıysan portföyünün baya azalmış olması lazım,aksi halde herkesi yanlış yönlendirmiş oldun,ha bu arada dediğin gibi gerçekten 7 yıllık mağdur bir yatırımcı isen seninde en az kendim kadar kazanmanı isterim,ancak bu kadar aleni entrikayı görmezden gelip bize odaklanmak hiçde samimi gelmiyor bana...
    Kısa vadede fena bir prim değil,yarında hızlı başlarsa dikkatli olmak lazım,bizim insan psikolojimiz böyle 2.20 de kayyuma devrederiz,bir hafta sonra 3,20 de altın olur,halbuki şirket resmi olarak tüm beklentileri ve hedefleri paylaşmıştı hisse tarihi diplerinde iken...
    Yahu hesabımı açık ve net ortaya koydum.bu hesabı az çok okuma yazması olan herkes anlar.nasıl portföyüm azalıyormuş anlamadım.%25 lik opsiynumsa yerinde duruyor.sadece kar ettiğim bu karla aldığım senetleri sattım.Diğer %25 e gelince..zatıalinizin performansınızı bekliyorum.Hani Y.D zamanıda yapmıştınız ya,anzer balı yiyecektik.hah işte öyle bir performans.
    Terse düşsem bile bu vakitten sonra farketmez.Başka düşük ve uygun senetlere yelken açarız.Kalanlarla idare ederiz.Burada tekrar uygun şartlar oluşursada geri döneriz bu kadar basit.ancak kalıp hissem duracak.ytd.
    Son düzenleme : Badi; 07-02-2019 saat: 01:14.

6. Hadi bakalım 2,50-2,55 aralığına gelde sattıklarımızı yerine koyalım.Gelmezsen hatrım kalır.Kendi beklentimdir kimse etkilenmesin.yatırım tavsiyesi filanda değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Hadi bakalım 2,50-2,55 aralığına gelde sattıklarımızı yerine koyalım.Gelmezsen hatrım kalır.Kendi beklentimdir kimse etkilenmesin.yatırım tavsiyesi filanda değildir.
    Valla biraz daha yazarsan herhalde o malum yazıları yazdığında tek derdinin verdiğin malları yerine koymak olduğunu düşünecek herkes.Madem olayı çözmüşsün suyunu çıkarma burada istersen.Bence az kaldı sende de takkenin düşüp kelin görünmesine.Ha o zaman tabii önemli olmaz Gedik almış marbas satmış.Öyle rakam verdikten sonra altına ytd değildir falan kurtarmaz.O yazıları da hisse net yönetimi gördüğünde siler.Ondan sonra neden niçin diye de kimseye veryansın etme.

Şu son zamanlarda yaptıklarından sonra da senden gram eleştiri falan kabul etmiyorum.Yaz çiz burayı babanın çiftliği gibi kullan benim derdim değil.Ama şu yukarıdaki yazıdan sonra beni eleştirmeye kalkışma.Bu da seninle karşılıklı son diyaloğum.

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=448

8. Alıp başını giderse diye söyleyenyenlerde sıkıntı yok.Ben ne yaptığımı açık açık yazınca maalesef dil kürek gibi.Bu yazıyı görünce bendeki zil çaldı.portföyümün % 15 ini daha sattım.olur olmaz bu benim yöntemim.Beni bağlar.Kendi tecrübelermle uyguladığım yöntem.kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez.kendi paramında kendi malımında sorumlusu benim.sadece merak ettiğiniz için ve seans içi yazsaydınız dediğiniz için yazıyorum.Dün topiğe girmeye pek vaktim olmadı da.Bu güne kadar beklettiğim mala gerçek yatırımcı diyerek yazılar yazıyordunuz ya.alıp satarak deveden tüy koparınca mı gene birilerinin adamı olduk.Her zaman dediğim gibi yukarı gidince satacak malımız,aşağı inince alacak paramız var.Bundan sonra böyle.olmazsada oluruna bakarım.
    Ha unutmadan aslında biz aynı saftayız diye yazmışsınız.Hayır biz aynısafta değiliz.Siz patronun safındasınız ben ise ky nin.Siz by siniz bense ky.ben her şeyi açık açık yazarım siz gizem katarak dolmbaçlı.Tek ortak noktamız burada yazmamız.teşekkürler.ytd.

Sayfa 161/597 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •