Sayfa 161/199 İlkİlk ... 61111151159160161162163171 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Meritci Yazıyı Oku
    Arkadaşın derdine bak hele ,yaw arkadasım senin elinde malın bile Yok,sana ne oluyor böyle ?
    Bekle gör, haklımıyım degilmiyim. Dikkat edin derim. Sonra benim gibi Rıza zede olursunuz.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bekle gör, haklımıyım degilmiyim. Dikkat edin derim. Sonra benim gibi Rıza zede olursunuz.ytd
    Yaw SANANE,millet kendi iradesi ile alıp satıyor

3.  Alıntı Originally Posted by Meritci Yazıyı Oku
    Ben yaklaşık 10 senedir Mecburiyetten Rızaciyim elimde ieyho hissem var. Ben sadece dikkat çekmek istiyorum. Rıza nın ayak oyununa küçük yatırımcıyı uyarmaya çalışıyorum. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Irade onun Para onun, zaman onun. Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Meritci Yazıyı Oku
    Yaw adam 658 tl ye 58 tl komisyona giderse diyor yani yuzde bes komisyon yapiyor e yuh yani

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by yesil bursa Yazıyı Oku
    Yaw adam 658 tl ye 58 tl komisyona giderse diyor yani yuzde bes komisyon yapiyor e yuh yani

.

Yeşil bursa, haklı olduğumu biliyorsunuz, ufak tefek noktalardan milleti kuşkuya çekmeye çalışıyorsunuz. Usaş alırken komisyon veriyorsunuz. Birleşme işleminde aracı kuruma komisyon kesilecek, birde satarken komisyon ödeyeceksiniz. Ben bunları birebir hesaplamadim.sen hesapla 58 liradan düş kalanı kar olsun. Umarım bunca çabana değer. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    .

Yeşil bursa, haklı olduğumu biliyorsunuz, ufak tefek noktalardan milleti kuşkuya çekmeye çalışıyorsunuz. Usaş alırken komisyon veriyorsunuz. Birleşme işleminde aracı kuruma komisyon kesilecek, birde satarken komisyon ödeyeceksiniz. Ben bunları birebir hesaplamadim.sen hesapla 58 liradan düş kalanı kar olsun. Umarım bunca çabana değer. Ytd.
    Ilgilendigim yer 38 ler idi

7.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bağımsız Denetim raporunda ieyho için birlesme fiyatını 0.41 olarak hesaplamıştım. Rıza ieyho 0.56 ya. Usaş 0.63 getirerek, kağıtta beklenti yarattı. Usaş 0. 36 alan. Usaş tan % 90 kazanacağını ve ieyho da 0.55 üzerine giderse % 35 de burdan kazanacağını düşünerek usaşa saldırdı. Rıza geleni gideni usaşlandirdi. 0.36 topladığı usaşları % 90 karla elden çıkardı. Rıza şimdi ieyho 0.41 getirirse elinizdeki lot artar ama Rıza dan başka kimsenin beş kuruş kârı olmaz. Üstelik 0.62 ve üzeri sattığı usaşlar karını katlar. Umarım böyle olmaz. Usaş 0.70 üzerine gider. Ieyho da onu takip eder. Herkes çok çok kazanır. Ytd.
     Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Şöyle açıklayayım. 0.60 maliyetle (600tl) 1000 lot usaşi olan. Birleşmede 1647 lotu olacak. Birleşme sonrası ieyho 0.41 olursa. 1647 lotu 0.40 satan birisi 658 lirası olur. 58 lirada alım satım komisyonuna giderse. El elde baş başda. Sağolasın Rızacan.ytd.
    Bugün kağıt dört kademede çalıştı 0.61 kapadı. 0.63 gösterdi. 0.60 bulduğunada verdi. Toplayan kağıt böyle gitmez. Endek eksiye döndüğünde çok agresif çalışıyor. Sanki kanatlanip uçacak gibi satıyor. Ytd.

8. kimileri 37 kuruştan beri düşecek diyor. benim tahminim bu kış kesin kar yağacak...

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 161/199 İlkİlk ... 61111151159160161162163171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •