Sayfa 161/899 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca dün söylediğim sözleri de geri alıyorum.
    Ayrıca bu günü de WHİTE WEDNESDAY ilan ediyorum, ben okadar geride kalmisim ki, anlamamakla suçluyor yaa, daha neyi anlamam gerekiyor onu dahi anlamadım yaşasın yeni kral...
    Yaşasın Sn TOYPOON

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sen trade ettin mi peki Kral?
    trade etmesen bu kadar neden uğraşayım 69 al 73 sat bunu burdan yazmak bence gereksiz burda herkes bunu yapıyordur...

3. bence gereksiz bir tartışma içinde vakit kaybediyoruz...
    Mesela yarın önemli bir gün ama bist için önemli bence...
    Ve yarın için hiç bir görüşüm yok olmak zorunda da değil...

4. Yine yarın eğer olurda 1 dolarları hacimle kırabilirsek işte nasuh un istediği güzel günler bile gelebilir eğer geçekleşmezse hep beraber sürünmeye devam ederiz dua edelimde geçsin...

Alem adamsin be TYPHOON. GMC Typhoon vardi arkadasta, 15 senelik koca stok SUV lambolarla yarisiyordu. Ismin mi tayfun, yoksa Typhooncu musun?

6.  Alıntı Originally Posted by TYPHOON20 Yazıyı Oku
    Yine yarın eğer olurda 1 dolarları hacimle kırabilirsek işte nasuh un istediği güzel günler bile gelebilir eğer geçekleşmezse hep beraber sürünmeye devam ederiz dua edelimde geçsin...
    bu durumda fiyat nasuh un istediği 6 tl lerde falan durmaz bence 1-2 ay gibi maksimum sürede 6,5 ler görülebilir...

Baya bi salladım hazır meydanı boş bulmuşken... Artık bende size uyuyorum...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by TYPHOON20 Yazıyı Oku
    bu durumda fiyat nasuh un istediği 6 tl lerde falan durmaz bence 1-2 ay gibi maksimum sürede 6,5 ler görülebilir...

Baya bi salladım hazır meydanı boş bulmuşken... Artık bende size uyuyorum...
    Bende diyordum ula bu 2000 lotu kim bastı.
    Meğer bizim kral trade ediyormuş.
    Şaka bir yana dur yav kızma hemen iyi niyetin 1000 km den belli zaten. Hem bak burada ne olduğunu kendisi bile bilmeden hazir formasyonu atıp teknik böyle diyor diye yıllarca gemisini yürütenler oldu, senin çarşambaların baştacı olsun ara ara takılıyoruz kızma sende bana giydir şişe üzerinden. Hakeret olmadan.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

8. kızma değil benimkisi bu tür muhabbetleri pek sevmiyorum kimseye de laf sokmam böyle bir huy yok bende... ben isterim ki burda bilgi paylaşalım ve birlikte kazanmaya çalışalım olsun bitsin...

Sayfa 161/899 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •