Sayfa 161/1009 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Söyledik düşecek dedik bir kaç kişi sağolsun bir sürü laf etti.şöyle olur böyle olur sonuç ortada. Şuraya gelsin dolar alırım diyenler bir adım öne çıksın bakalım kim di onlar alırlar mı şuan.bence almazlar. Dolar 6 nın da altına gelecek. Bir kişiye faydam oldu ise ne mutlu.
    hele bazi tanidiklarim var gr altini 500 den kredi kartiyla full limitle ceyrek aldılar.zarar oyle boyle degil...

2.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Devam ediyor.
    Hsbc %19 nedir acaba??

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Bütün sorunumuz ekonomi bakanı imiş..

Dolar 8.60 dan 7 nin altına geldi gelecek..
    Gerçi Berat beyi ekonomi bakanı diye atadıkları günü de çok iyi biliyorum
    dolar 4.50 den 4.76 ye zıpladı idi bi günde ..Temmuz başı 2018..

bogaziçi77
    iddialı açıklama.. 6 nın da altı..
    Bu demek tir ki 2018 den beri dolarda olanların hepsi tl bazında hiç bişi kazanamamış olacaklar..

6.80 ler son durak diye düşünüyorum ben..Oradan alım ihalesi ile müdahele gelir..

Kendi düşüncemdir..
    Bir faiz maiz yüksek dendi ama hemen bi el "susun" diyiverdi..
    180 derece dönülüp fiyat istiktararı denmeye başladı..
    Herhalde böyle giderse vatandaş bizi topa koyar faiz en son sorununuz olur mu dendi nedir..

Özel sektör de herhalde aman iktidara bişi olmasında yüksek faiz bi süre idare edecez artık modunda..

acı ilaç mode:on

4. Siz siz olun hep 100 liralık alın satın !!
    Son düzenleme : ressam; 05-02-2021 saat: 18:23.

5.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Hsbc %19 nedir acaba??

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hscb nin aylık verdiği faiz oranı

Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Söyledik düşecek dedik bir kaç kişi sağolsun bir sürü laf etti.şöyle olur böyle olur sonuç ortada. Şuraya gelsin dolar alırım diyenler bir adım öne çıksın bakalım kim di onlar alırlar mı şuan.bence almazlar. Dolar 6 nın da altına gelecek. Bir kişiye faydam oldu ise ne mutlu.
    Düştüğü her seviyeden dolar ve avro alıyorum. Bu mesajı kaydet ;) Vakti gelince sen elindeki liraya orta paket Ford Fiesta alacakken ben gırtlak paket Volvo XC90 ile yanından geçeceğim. Sende arabanın arka camındaki yazıyı okursun artık.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

7.  Alıntı Originally Posted by theosos
    Forumda eski ezberler devam ediyor...

Ama bu sefer teşhisi ve hedefi dogru koymus bir yonetim var...

Adamlar dolarizasyonu tersine çevireceğiz diyorlar, enflasyonun sebebi döviz kuru diyorlar daha ne desinler...

Ucuz kredinin ortaya çıkardığı sorunlar devam ediyor diyorlar daha ne desinler...

Bunlar son yıllardaki söylemlerin tam tersi ve doğru teshisler... Piyasa gecmistekinin aksine bu dogru okumayı odullendirecektir.

Önümüzdeki süreçte tahminimce bu dogru okumaya uygun adimlar atilacak.

Daha once de dediğim gibi 2021 dengelenme yılı olacak. Olmak zorunda...Ben umutluyum
     Alıntı Originally Posted by theosos
    Bazı arkadaşlarin yazdiklarini okudukça tamam dolara yatırım yapmissiniz düşmesini istemiyorsunuz da bu kadar belli etmeyin diyorum faiz beklentilerini okudukça...

Dolarcilarin isine gelmeyecek ama bence minimum 100 baz puan artış olur gelecek hafta... Söylem-eylem uyumu bunu gerektiriyor...

2021 in dolar ve altın açısından bu seneki gibi parlak olmasını beklemiyorum. 2021 ilginç bir yıl olacak...
     Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Bu topikte mevduatcidan cok dolarci ya da dolar mevduat birlikte yapan ve doların son sene cikisindan tatlı para kazanmak hoşuna giden bir güruh var anlaşılan... En ufak bir geri çekilmede bir ton kişiden mevduatta geri çekilme başladı nidaları yükseliyor...

Faize bel bağlayan hatta bu isin cozumunun faiz ile olmasından hoşlanan biri degilim ama bunca bedava dağıtılan paradan sonra bozulan dengeleri düzeltmenin ve dolarizasyonu bozmanin başka yolu yok maalesef...

2021 de en az altı ay kayda değer bir geri çekilmeyi unutun... 6 ay bile hata olur esasen...

2021 dengelenme yılı olmak zorunda... Umarım başarılır...
     Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    İndirsin de görsünler nelere yol açacağını...

Terste mi kaldılarsa artık, fazla erken saçmalamışlar...

Ne yani, bütün olay doları 8.4'den 7.5'e düşürmek için miydi?

Bu doları en kötü 6.5'lara hatta daha da altına öyle ya da böyle indirmek lazım, başka kaçarı yok... 2023 ciddi sıkıntıya girer sonra en ufak bir atakla dolarda 9-10'lar görüldüğünde...

Aşağıdaki linkteki 6 kurum da TL'de değerlenme bekliyor 2021'de, 6.5'ları da ihtimal dahilinde görüyor...

https://www.bloomberght.com/6-kurumd...ahmini-2272760
    Süreç tam gaz devam ediyor...

Kredibilite ne kadar önemli bunu izliyoruz...

2021 de dolardaki her geri çekilmenin tepkisi dolardan çıkış fırsatı niteliğinde olabilir.

8. Usd temdit oranlarınız nedir acaba? Şekerbank 1.05 verdi. Geçen ay 1.5 ti.

Sayfa 161/1009 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •