Sayfa 161/2199 İlkİlk ... 611111511591601611621631712112616611161 ... SonSon
Arama sonucu : 17585 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Letonya, ABD’den topraklarında kalıcı ABD askeri gücü ve Patriot savunma sistemi talep etti.
    Korku neler yaptırıyor. Aynı Yunan gibi, "gel ülkemi işgal et" diyorlar. Yunanistan, Bulgaristan işgal edilmiş
    ulkelerdir. Korku ve Yalan Imparatorlugu...
    @erefefik

Bebecan'ı izledim.
    Sakin, rakamlı konuşuyor.
    Aywaaa, Bebecan gerilerden geliyor ama yarışı fotofinişte alabilir be yaaa.!

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bebecan'ı izledim.
    Sakin, rakamlı konuşuyor.
    Aywaaa, Bebecan gerilerden geliyor ama yarışı fotofinişte alabilir be yaaa.!
    İzlemedim. Kızıyorum çok. Abi genç adam, hafıza güçlüdür şimdi, Türkiye'de görülmedik biçimde oy alacak da o oy %5 falan yani.

Deva ve Gelecek Partisi Siyasal Islam'in bittiginin resmidir. Saadet oy alamayacak.

Babacan'a bir don biçilmiş, demek ki onu aştı ilk darbeyi furuverdiler. Aynen Akşener'e furdikleri gibi.

Suriye Operasyon
    @SuriyeOperasyon
    Siyah küçük kareDEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, casusluk iddiasıyla çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gürcan, ifadesinde "... Büyükelçiliğinde görevli ... Bey ile görüşüyordum. Bana dosya ve elden 400 dolar veriyordu." itirafında bulundu.
    @erefefik

4. Sürur Öztürk
    @sururozturk
    ·
    6d
    Yaşar Okuyan, 12 Eylül döneminde Alparslan Türkeş’in Dışkapı’daki askerî hastanede kaldığı günlerde el yazısıyla kaleme aldığı 13 mektubunun kendisinde olduğunu, 26 Temmuz 1983 tarihli mektubunda da “Devlet Bahçeli MİT’dendir” diye yazdığını söyleyerek, mektubu göstermişti.
    Tamam işte. Tamam da Mit raporu, Mit icinde bir hesaplasmanin hikayesidir. Bu hesaplasmayi temel alirsak, hesaplasma iki taraf arasinda. Hangi taraftandir? Yoksa Mit'ten olmayan mi var?
    Mit dedigin devletin en onemli kurumlarindan biri. Olmazsa olmaz.
    @erefefik

5. Abiler kötü haber var. Dolar 10-11 arasına geri gelir didiydim ama petrol fiyatlarinin düsmesi sebebiyle
    pek geri gelmez.
    Yani yapilan zamlar geri gelmez. Petrol ve gaz fiyatlarında ciddi düşüşler var.
    Tayyip Ağam bir adım geri çekilmedi. Buna rağmen dolar yerinde sayiyor.
    Yumuşadı...yumuşadı...
    Belki biraz geri çekilir. 11'leri göruruz be ya. Kimbilir?
    @erefefik

6. Osmanlıdan bugüne bazı siyasetçiler,devlet/iş adamları, Türkiye de görevli misyon mensuplarıyla, vakıflarıyla,localarıyla etik olmayan özel ilişkiye girmiş, kendilerini kullandırmışlardır.
    Ortak özellikleri küstahlıkları ve ukalalıklarıdır.
    Kavala'lar, Gürcan'lar çok fazladır.
    @erefefik

7. Adam bacak arasindan egilip, ates ediyor, emrindeki askerin elindeki hedefi vuruyor. Bunun da videosunu atiyor.
    Manyaklik yani. Tsk'da boyle bir sey yok. Tsk sirk degildir. Boyle yazinca blokluyor.
    @erefefik

8. Cem Küçük
    @cemkucuk55
    ·
    11d
    Sabah 4’de kalktım, program sundum. Saat nerdeyse 12 oldu. Bu Bylock İsmail hala 23 bin liramı yatırmamış. Halk TV’den 600 bin lira aldın. Yatırsana paramı.
    Peramı vir...peramı vir...peramı vir...mitten olmayan mı var abi? Mitten de hangi taraftan, yekpare degil ki...

)))))))))))))
    @erefefik

Sayfa 161/2199 İlkİlk ... 611111511591601611621631712112616611161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •