üçlemeden olmaz
audusd aldım
üçlemeden olmaz
audusd aldım
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Dow 33760..
Sabah düşecek yine demiştim.. Düştü.. (Değerlendirmedim bilerek)
Tekniğe hakim olmak harika.. Şu an içimde hiç korku yok.. Özellikle elimdeki pozisyonlar için.. Allah'a söz verdim açgözlü olmayacağım.. Hırsa kapılmıcam diye..
Güzel şeyler yapıcam inşallah.. İnanıyorum![]()
Kuran 'da Enam suresini bitirdim.. Saffat suresine başladım.. Hatta bugün ara ara okuyorum.. Tarifi imkansız duygular içerisindeyim.. Artık aracıları kaldırıp kendim bizzat okuduğum için algılarım müthiş açıldı.. Daha da açılmasını istiyorum..
Onların Allah'tan başka yalvarıp sığındıkları [varlıklar]a sövmeyin ki onlar da kin ve cehaletten dolayı Allah'a sövmesinler: zira Biz her topluma kendi yaptıklarını güzel gösterdik. [Ama] zamanı geldiğinde onlar Rablerine döneceklerdir: O zaman Allah onlara bütün yaptıklarını [en doğru şekilde]*anlatacaktır.
Her okuduğum sureden bir ayet paylaşmak istiyorum..
Enam 108. ayet.. Anladığım.. Kimseye inancından dolayı karışma diyor.. Bu hakkı vermiyor hiçbirimize.. Ve en önemlisi onlara bütün yaptıklarını en doğru şekilde anlatıcam diyor.. Cezalandırıcam demiyor.. Belki bu dünyada başına gelen olaylar ile ya da bir şekilde gerçek ile yüzleştiğinde.. Daha derine inemiyorum.. Yani yazamıyorum kafamın içindekileri çok fazla.. Özetle yazdım..
Ceza kasıtlı yapılan kötülükler içindir.. Yolunu bulamayanlar ya da ararken yanlış yola sapanlar için değil..
Müthiş![]()
dore hn size destek için az miktar dow alıyorum![]()
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Şöyle bir hızla aşağı verip hızla yukarı çıkartacaklar gibi.. Oldu bitti yapacaklar gibi..
Ama 33950 görecek eminim![]()
Biraz Bayram moduna girelim...
Yer İmleri