Docoda kimse kalmamis galiba
Docoda kimse kalmamis galiba
Bütün hisseleri topladılar nerdeyse, kimsenin kalmaması normal. Dolaşımdaki son oran %3.04 olmuş. Yukarı sürüp toplanan mallar rahatlıkla pazarlanabilir ama hala daha düşeni alma peşindeler. %2 son durak sonra büyük ihtimal elveda diyecez DOCO'ya. Bist için büyük kayıp olacak. İnşallah olmaz. Ama gidişat Bist'ten çekilişi gösteriyor. Euro emeklisi olmak için tuttuğum bir miktar var onu da zorla alacaklar elimizden.
Borsa kotundan çıkmak ısterse son fıat nasıl belırlenıyor.Yanı fıatı onlar mı belırlıyor yoksa pyasadakı son fıatlarmı oluşuyor
Bende ekmegini yedim bereket versin ama bi kac gun once dayanamadim tekrar girdim umarim hata yapmamisimdir degerli fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim herkese saygilar
Ayrica euro olarakta islemlerini takip ediyirum haliyle merak ettugim ordaki islem hacmi
Bilançonun farklı kalemlerine bakılarak ayrı ayrı fiyatlar bulunuyor. Bir de geçmiş tarihli fiyat ortalamaları bulunuyor. Bunlardan en yüksek hangisiye o fiyat baz alınıyor.
Dolaşımdaki oranı %3'e kadar hızlı bir şekilde indirdiler. 2'lerin altına iniş 20'lerden 3 lere inişten daha zor olacaktır.
Çekilme durumunda DOCO hisselerine veda etmek zorunda olmak dışında bir olumsuzluk olacağını sanmam.
Yer İmleri