https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...23-718437h.htm
AFAD verilerine göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Yine Yeşilyurt...Saldırı bu, 6.3 diye okudum, elim ayağım buz kesti.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...23-718437h.htm
AFAD verilerine göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Yine Yeşilyurt...Saldırı bu, 6.3 diye okudum, elim ayağım buz kesti.
@erefefik
Korku ve Yalan İmparatorluğu...Keşfettiğim en önemli şey ;
Son 50 yıldır yapılan bütün savaşlar medya yalanları sayesinde oluşturuldu..
~ Julian Assange
@erefefik
Nasıl yoktu? Bu gazetecilik değil, terbiyesizlik.Nevşin Mengü: Bakın bunu size söylemezler ama işin aslı, Filistinlilik diye bir olgu yoktur. Bakın mesela Ukrayna’ya, orada bir Ukraynalılık var. Filistinde önce solculuk sonra islamcılık üzerinden bir kimlik kurmaya çalıştılar. Filistinlilik diye bir mesele yoktu hiç.
@erefefik
• Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk siyasetçilerin yaptığı bazı açıklamaları çok destek verici ve yerinde bulduk.
• Bazıları ise bizi biraz şaşırttı.
• Çünkü Türkiye terörizmin ne olduğunu çok iyi bilen bir ülke ve daha fazla empati bekliyorduk.
— İsrail’in Ankara Büyükelçisi İrit Lillian
@erefefik
Ciddi kayıplar var. İsrail kayıplarının 2/3'ünü açıklamıyor.İsrailli kaynaklar RT’ye: Üst düzey İsrailli subay Elie Geisenberg, Gazze’deki çatışmalarda öldürüldü.
@erefefik
Abi nedense bir gülme geldi. Kodlanmış adam, kafa kontak. Misir Halkı toptan böyle işte. Misir yöneticilerinin de böyle oldugunu düşünün.Mısır İskenderiye'de gaza gelen bir polis İsrail'li turistlerin olduğu otobüse ateş açtı 6 turist öldü..
Polis tutuklandı..
Eyvah degil mi?
@erefefik
Yoksa o kaynak ben miyim be ya?İsrail Radyosu, üst düzey resmi bir kaynağa atıfta bulunarak, İsrail'deki kayıpların sayısının açıklanandan çok daha fazla olduğunu belirtti.))))))))))
2/3'ünü açıklamıyorlar diye yazdım ama belki de daha fazla.
Ayrica Hamas da rehine sayisini eksik söylüyor. 100 rehine neymiş?
Binlerce rehine var.
Moşe dizlerinin üstüne çöktü be ya.
@erefefik
İran dini lideri Hamaney: “Biz önümüzdeki 20 yılda İsrail yok olacak demiştik ama galiba onların acelesi varmış, daha hızlı yok olmak istiyorlar.”)))))))))))))))))) Bu komik işte.
@erefefik
Yer İmleri