Sayfa 162/178 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Tarihte Bugün

1. Yanan uçaktan kaçan pilot

ABD Donanması F6F Hellcat pilotu, USS Lexington uçak gemisine iniş yaparken yanmaya başlayan uçağından kurtulmaya çalışıyor. 1945

2. Hastanede sigara dağıtımı

ABD Kızılhaç görevlisi Fransa'nın Contrexeville kentindeki hastanede sigara dağıtıyor. 24 Haziran 1918.

3. Kuveyt petrol sahalarının üzerinde uçan Amerikan uçağı

ABD savaş uçağı, Irak kuvvetlerinin geri çekilirken ateşe verdiği Kuveyt petrol sahalarının üzerinde uçuyor. Körfez Savaşı, 1991.

4. Meksikalı alkol kaçakçıları

ABD Sınır Devriyesi ajanları Meksikalı alkol kaçakçılarından ele geçirdikleri içkilerle poz vermiş. 1920 Teksas

5. Seyirci tribünü çöküyor

ABD'nin en önemli otomobil yarışı Indy 500 festivalinde çok katlı seyirci tribünü çöküyor. Indianapolis 1960

6. Japonların işgal ettiği 3 amerikan adası

ABD'nin Kuzey Pasifik'te yer alan Kiska, Attu ve Agattu isimli 3 küçük adasını işgal etmişti.
    Bu adalar ABD'nin savaş boyunca işgal edilen tek toprak parçası olmuştur.

7. Teslim olan Irak askerlerini katleden ***ler

Körfez savaşı sırasında mevzilerinde teslim olan Irak askerlerini katleden ***ler

BENİM NOTUM: Arkadaşlar bu fotoğrafları arşivinize kopyalayın.
    Çünkü google bir şekilde amerikan alehtarı olabilecek tüm belge-bilgi ve fotoğrafları siliyor.
    Bnm arşivimde bu şekilde 6 fotoğraf vardı. 2 tanesini çok aramama rağmen bulamadım.
    Kendi paylaşım yaptığım forumda bile öncesi ve sonrası fotoğraflar dururken onlar silinmiş.

Keza Irak'lı genç bir kıza tecavüz etmek isteyen amerikan askerinin katlettiği 6 kişilik Iraklı ailenin fotoğrafları da şu anda google üzerinden aradığınızda bulunamıyor.
    Yakında o fotoğraflarıda paylaşacağım.

8. Beyrut'da Osmanlı Süvarileri

Beyrut'da Osmanlı Süvarileri, Lübnan, 1900

Sayfa 162/178 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •