Artan

55,00 10 12:13
267,50 9.99 12:13
38,14 9.98 12:13
13,83 9.94 12:13
15,86 9.91 09:55
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 12:12
283,50 -10 12:13
45,36 -10 12:13
372,00 -9.98 12:11
79,40 -9.98 12:13
Azalan Hisseler

İşlem

8.532.168.234,18 12:14
5.174.204.136,25 12:13
4.541.556.273,45 12:14
4.508.243.402,30 12:14
3.372.345.709,00 12:13
Tüm Hisseler
Sayfa 162/467 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 3732 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Endeks kağıtlarından sonra elbet sıra buraya da gelecek. Bankalar biraz daha gider. Sırada Kuş ve Telekom hisseleri olur. Sonrada sıra buralarda az sabır...Birileri kurdeşen döksede...

Baharın sonu yaz. #HerŞeyÇokGüzelOlacak...

Yatırım Tavsiyesi Değildir

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku
    Kendi esas sözleşmesine bile zerre kadar saygısı olmayan, örtülü kar transferi yapan ve ısrarla denetlenmediği için yapmaya da devam edecek olan bu şirkete güvenim sıfırın altına indi. İlk yukarı yönlü hareketinde üçe beşe bakmadan satıp çıkacağım bir daha da bulaşmam buna.

SPK bile kayırıyor bunları dalga geçer gibi cevap veriyorlar, dava açıp senelerce sürünsem sonunda %1-3 kar payı kazansam ne olacak adam istediği gibi karı transfer ediyor bir daha kar açıklar mı o bile meçhul zaten bunların dümenlerine göre açıklasa da sonsuza kadar dağıtmasa karı oluyor hep bir kılıf hep bir dalavere.

Hissede teknik temel tutmuyor, Allah’a çok şükür ki borsa yatırımlarımla ev alabilmiş biriyim, ve bunca yıllık deneyimimle söylüyorum ki bu hissede manipülasyon var, bu hissede dümen var! Benim için büyük hayal kırıklığı gerçekten. Borsada çok daha düzgün ve güvenilir şirketler var yoluma onlarla devam edeceğim.

Elinde uzun süredir hisseyi tutan arkadaşlar sabrınızı takdirle karşılıyorum umarım hakkınızı alırsınız.

Saygı ve selamlarla,
    Sayın Payrıt arkadaşım Sizi anlıyorum ve Bu düşüncelerinize katılıyorum....
    Ne teknik var ne temel var her türlü düzenbazlık var... onların da istediği zaten büyük lotlu kyenin Tamamile toplanması bence....,
    Size kimse sat diyemez alda tutta diyemez buna kendiniz karar vermişseniz zaten...fakat zarardaysanız İyi düşünmenizi temenni ederim....
    Aslında bütün küçük yatırımcı olarak birlik olsak hisseleri tamamiyle toplayamazlar bence....

1.71 1.80 1.93 üstüne çıkması Gerek yakında.....
    Fakat Her zaman dediğim gibi bu fiyatlar çok komik fiyatlar..... Bu hisse en kötü ihtimalle en düşük fiyatı 1 $ olması gerekti......genelde dikkatli olmak gerek Çünkü her türlü düzenbazlık var bunlarda....!!!
    Bütün herkez genelde eski yatırımcılar döviz bazında çok zararda umarım Bu zararlar çıkar herkes rahatlar.....🙏🙏🙏

Bazıları burada yalan dolan abuk subuk bir iftiralarla insanları suçluyor atıp tutuyor bunlara kanmayın....!!!!

Sanki bu hisse çıkarsa biz zarar edeceğiz...yok böyle bir şey olamaz bukadar saçma konuşmalar.....biz de istiyoruz çıksın fakat yıllardır dalga geçiyorlar onu anlatıyoruz....

Allah Böyle yalan dolan iftiracı insanlardan bizi korusun....🙏🙏🙏

Saygılar...

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!

3. Günün ilk saatleri ve USD/TL paritesi %0,91 TL (-) aşağıya gidiyor. 5,60 TL altı gün kapanışları düşüşü mutlaka hızlandıracaktır. Ben bu seviyeyi takip ediyorum. Endeks kağıtlarında kısa süreli bir artış ve kar realizasyonu beklenebilir. Düzeltme sonrası göstergeler eşliğinde devam. Hissemiz bu hafta 1,61 TL direnç seviyesini test edip geçmesi durumunda GAP'ı doldurmak için güçlü alımlarla yoluna çıkmasını umut ediyorum. İnşallah ilk hedef 2.** seviyeleri ve devamında bilanço beklentisi ve bilanço yönü tayin edecektir. ''Şişman Kadın'' için ben 3,00 hedefliyorum. Sonrasına tekrar bakarız. Her şeyin dilediğimiz gibi güzel olması umudu ile sımsıcak yaz ayları geçirmenizi dilerim. Hedefimiz belli, gidecek yolumuz var, sabrımız çelik gibi...

''Bir çift mavi göz aşığı''Katolik Nikahlı Entrika...

...Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir....

4. Temmuz ayı bereketi ile başladı. Yavaş yavaş satışları tamamlayıp buradaki pozisyonu güçlendirelim. #HerŞeyÇokGüzelOlacak

Hedef ''Şişman Kadın''

...Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5. İyi düşünelim iyi olsun sayın Entrika nin positif enerjisi topigi atakta tutuyor kendisine teşekkür ediyorum.

6. Aynı sektördeki #durdo benzer bilançolarla aynı düşüşü yaşamıştı. Aynı #durdo dipten öyle bir dönüş yaptı ki neredeyse zirve fiyatlara geldi. Sövmemek elde değil..!!!

7. Gerim gerim gerin bakaydım yayı ya herro ya verro

8.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    İyi düşünelim iyi olsun sayın Entrika nin positif enerjisi topigi atakta tutuyor kendisine teşekkür ediyorum.
    Çok teşekkür ederim. Hayata güzel yanından bakmak benim bu güne kadar edindiğim en büyük kazanç olmuştur. Gene de sizler kendi hesabınızı mutlaka yapın.

Kur bu hafta kendi yönünü tayin edecektir. Borsada sınırlı bir kar realizasyonu ve bilanço beklentisi ile özellikle hisse bazlı yükseliş devam edeceğini umuyorum.

Tire için göstergeler; Hatırlarsanız sürdürülebilir karlılıktan bahsetmiştim. Bu bilançoda inşallah pozitife dönen bir kar olursa devamında sürdürülebileceği konusunda fikir sahibi olabiliriz. Bu benim için olumlu olur.

Artık seçimler geride kaldı. Ülkemiz için bence en hayırlı sonuç bence sandığa yansıdı. İktidar ve muhalefet için seçmenimiz hedef gösterdi. İktidar durumu düzeltmezse bir sonraki seçime kalmadan tarih olur. Muhalefet ise halka dokunacak hizmet ve tasarruflarla iktidarın alternatifiyim ben daha güzelini yaparım deme fırsatı yakaladı. Halkın iradesi başımız üzerinedir.

Tabii ki hiç bir şey lafla olmuyor.

Tire'de, 1,61 TL üstü kapanışla bir miktar daha kademeli alım yapmayı planlıyorum. Bakalım kısmet olacak mı? Endeks kağıtları ve özellikle bankalar kısa sürede güzel prim bıraktı. Bir miktar daha devam edeceğini sanıyorum. Özellikle GARAN için 12.** hedefim var. Tabii bunlar bizi ne alakadar eder derseniz bence eder. Sonra sıra mutlaka ucuz ve güzel bilanço beklentisi olan hisselere gelecektir. Borsanın kuralı budur.

Bizim hedefimiz net. ''Gençliğimiz var. İrademiz sağlam. Sabrımız çelik gibi''. Şişman kadın neden sahne almasın? Sizde en az benim kadar istemeniz lazım.

Herkesin şişmanı tabii ki kendine has olmalıdır. Ben tombul seviyorum. Olmazsa da canımız sağolsun..Siz kendi hedefinizi mutlaka belirleyin...Bu gün gene çok laf ettik biraz artık sukünetle izleyelim.

...Entrika, Katolik Nikahına Devam Ediyor...

....Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 162/467 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •