Haftalık takas
![]()
Haftalık takas
![]()
Takasarı ıncelıyorum. ınanın bır sonuca varmak güç. çok profesyonelce işlemleri anlamsızlaştırdılar. ıstedğın kadar takıp et zor. Benım gıbı yılların takas pasta ınceleyen adamını bıle yorumsuz bıraktılar. Tebrıkler.
Takaslara bir de böyle bakalım. 6 Kasım hissenin dolar bazlı grafikte düşmeye başladığı gün. Yani 6 Kasım dan beri hisse fiyatı düşüyor dolar olarak. Citi ye dikkat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Usd günlük grafik
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
TL bazlı grafik: yine 6 Kasım dan sonra düşüş başlamış. Son günlerdeki trend çizgimiz önemlidir. MACD yukarı kırmış, bir de pembe kanal üzerine atarsak güzel olacak.
peki sizin genel görünüme takası da ekleyerek yapacağınız yorum nedir UMUT Bey?
Ben yorum yapamıyorum. düşündürüyor. Haftalık grafik bakarsanın nümüzdeki hafta ya aşağı ya yukarı yön gerekiyor. MERİ hangi yönden çıkacak bakalım!
Ben takasları yorumlarken grafik üzerinden gidiyorum. Dikkat ederseniz 6 Kasım tarihini verdim, çünkü düzeltme orada başladı. Normalde en çok satan günlüklerde merrill görünüyordu, biz de citi satıyor diye düşünüyorduk. Ama ben bu düzeltme sürecinde citi nin hisse sayısının yükseldiğini görüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Yer İmleri