SRVGY Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 75379537 Yıllık Değ%:60 Ana Ortaklık Payları: 70335221 Yıllık Değ%:75
SRVGY Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 75379537 Yıllık Değ%:60 Ana Ortaklık Payları: 70335221 Yıllık Değ%:75
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sen de yükselmezsen artık . Bırakırım bu borsayı artık!
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden çok şey umma arkadaşım..
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaşan lot yüzde 6 geçmiş kâr 260 milyon tl. Piyasa değeri 190 milyon tl. Defter değeri 390 milyon tl. Daha nolsun yani..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başı kesik horoz gibi bir aşağı bir yukarı yapıp duruyor.
Fiyat uygun ama yazılacak hikaye de lazım.
Patronlar çok az ucundan temettü koklatsa bir yerlere gelir ancak bu halde manipülatör oyuncaklığından kurtulamaz.
Kimse taşımak istemiyor nitekim.
Vay bana vaylar bana yedirmem onu sana demek isterdim ammmma ağzımıza ettin. ama kabahat bizde YILANlarla çuvala giren ısırılıp zehirlenmeye mahkum. Tüm kayıplarım helal olsun çünkü becerebiliyorsunuz her halukarda kazanmayı. Ama kökünüzü düzecek bir düzenbazda elbet bir gün karşınıza çıkar.
Herkese bol şans doğru zaman ve doğru yer de olmanız dileğiyle:![]()
Şirket bi dünya kar etmiş geçmiş yıl zararı da yok kar payı dağıtması lazım DEVAM eden yatırımlarım nedeniyle vermem kar payı diyor SPK da seyrediyor. Sermaye arttır olmaz kar payı ver olmaz yatırım yap olmaz : EEEEE o zaman niye halka açıldın açıldığın kitleyle bir temesın olmuyacaksa. Bu şikket şu devan eden YATIRIM larını bir açıklasa tüm sitemlerimi geri alacam. Özür dileyecem SÖZ.
kimsecikler kalmamıs ah eski hissem alsak 3.90 olurmusun aceba borsanın boyle zamanları guzel yukselirdin sen ama bilemedim
Yer İmleri