Sayfa 162/417 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    35 dan aşağı 1 kaç gün kapanış olursa artarak satış yiyebilir. Tüm şirketler düşerken poltk pek düşmüş sayılmaz.
    Çok sığ olmasının avantajını kullanıyor.

Batuhan
    Bu kadar sığ işlem hacmine sahip bir hissede teknik gerekçelerle rakam telaffuz etmek anlamsız..Ne 35 te kalırsa göçer ne de 40 üstü kalırsa uçar...Hersey işlem hacmine ve haber akışına bağlı diye düşünüyorum..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bedelsiz versin de biraz hacime katkısı olsun..sermaye artsın fk sı düşsün.. yüzde 150...200 arası yapacak potansiyeli var.. ytd değildir...

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by uaözcan Yazıyı Oku
    Bedelsiz versin de biraz hacime katkısı olsun..sermaye artsın fk sı düşsün.. yüzde 150...200 arası yapacak potansiyeli var.. ytd değildir...

Genel kurulda temettu karari kabul edilmeyince bari bedelsiz olarak dagitin kari dedik bir onerge vererek ama oylamadan kabul cikmadi.
    Hakim ortak red yonunde oy kullandi.
    Versin demekle olmuyor bu isler.
    Bu davranisin amaci hakkindaki dusuncelerim sanirim Coventya bedelsiz verirse bu parayi ileride sirketten cikaramam diye dusunuyor.
    Bir kac yillik temettuyu tek defada dagitma veya tek defada buyuk bir bedelsiz verme niyetleri olabilir.
    Simdilik bilemiyoruz tabii, yatirimlar bitsin anlayacagiz.
    Ced raporundaki kapasite artis rakamlarina bakarsaniz bu yatirimlar daha uzun yillar surebilir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Biraz da bizi düşünseler hiç fena olmaz..

5.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Bu kadar sığ işlem hacmine sahip bir hissede teknik gerekçelerle rakam telaffuz etmek anlamsız..Ne 35 te kalırsa göçer ne de 40 üstü kalırsa uçar...Hersey işlem hacmine ve haber akışına bağlı diye düşünüyorum..

Aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Bu kadar sığ hisse olması sebebiyle, diğer hisseler gibi düşüş yaşamadı poltk.

Benim söylemeye çalıştığım şey farklı.. 35 altı arda arda kapanışlar olursa , beklemekten sıkılan ve diğer potansiyel hisselerde pozisyonunu artırmak isteyen hissedarların pozisyon azaltma yoluna gidebileceğini kastetmiştim. Bu gerçekleşirse, hacim düşüş yönünde hızlanabilir. Hatırlarsanız böyle bir olay yakın geçmişte olmuş, hisse 1 tl den fazla sert düşüş yapmıştı.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Bu kadar sığ hisse olması sebebiyle, diğer hisseler gibi düşüş yaşamadı poltk.

Benim söylemeye çalıştığım şey farklı.. 35 altı arda arda kapanışlar olursa , beklemekten sıkılan ve diğer potansiyel hisselerde pozisyonunu artırmak isteyen hissedarların pozisyon azaltma yoluna gidebileceğini kastetmiştim. Bu gerçekleşirse, hacim düşüş yönünde hızlanabilir. Hatırlarsanız böyle bir olay yakın geçmişte olmuş, hisse 1 tl den fazla sert düşüş yapmıştı.

Batuhan
    Özür o zaman, yanlış anlamışım..Ben tekniğe dayalı yazdığınızı düşünmüştüm...Umarım bu hafta biraz aksiyon yapar...

7. Dudu abi. Bu çed raporundaki kapasiteye. Yeni faaliyet e giren 7 yeni mikser le mi sağlayacak. Yoksa bu 7 mikser sadece bir kısım mı. Peyder pey yatırım devam edip çed raporundaki kapasiteye mi ulaşacak

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by karizma994 Yazıyı Oku
    Dudu abi. Bu çed raporundaki kapasiteye. Yeni faaliyet e giren 7 yeni mikser le mi sağlayacak. Yoksa bu 7 mikser sadece bir kısım mı. Peyder pey yatırım devam edip çed raporundaki kapasiteye mi ulaşacak

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet ben de öyle anladım.. yatırım devam edecek..o nedenle yine temettü vermeden karı oraya aktarıp kapasite artırımına devam kararı sanki alınacak gibi..40 bin ton ced raporu var ama henüz kapasite sanki yarısına kadar...

Sayfa 162/417 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •