Sayfa 162/780 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 6233 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Kağıt resmen asansör oldu 29.44 ü gördük..15 dak sonra 28.70.. nasıl bir testere bu.. Açıkçı çakal taifesi A1 İnfo Tacir yüklendikçe yükleniyor kağıda..50 tl nin üzerinde hdef fiat veren gelip şöyle bir 10 milyon lot alıp çekilmiyor.. Hiç yabancı fon girişi yok. Herkes günlükçü al satçı olmuş..
    Hocam satanlar hep küçük yatırımcı zaten, alanlar da balinalar. Kapanışa yine toparlar diye düşünüyorum ben.

Bir şekilde balinalar hisseyi baskı yoluyla topluyor anlayacağın. Gun sonu baskıyı birakirlarsa yine 29 üstüne çıkma ihtimali var. Ama yine de bugün alicilar daha fazla. Toplama telaşı devam ediyor sanırım.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

2. Hedef fiyatlar guncelleniyor, fiyatlar yukarı çekiliyor, ayrica bilanço da yaklaşıyor. Önümüzdeki hafta yine Ocak ayı rakamları da gelecek. Bilanço tahminleri de baya guzel geliyor.
    Herşey olumlu gibi.
    Birde Ukrayna Rusya sorunu çözülse güzel olacakti ama biraz uzun sürebilir bu konu.
    Ama zaman daraliyor THY gibi ucuz kalmış hisseler için hisse hareketleri bazen sert olabilir dikkat etmek lazım
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

3. Ne yaparlarsa yapsınlar ..THY uçmaya devam edecek.. 30 lu fiatları önümüzdeki hafta görürüz diye tahmin ediyorum.. 2022 THY nın yılı olacak..

4. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri istifa etmiş.

Bu konuya yorum yapılmaması ilginç geldi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Haketmişlerdi, yeterince haber çıkmıştı sosyal medyada.

6. Hissede bayağı baskı var.. Bakalım daha ne kadar baskılayabilecekler. pd/dd çok düşük kalmış, geleceği beklentisi çok çok parlak olan bir hisse. Rusya-Ukrayna krizi yumuşar, yeni bir varyant filan ortaya çıkmazsa, hissenin bu fiyatları ileride hayal gibi kalır. (Hele bir de, bir satın alma veya ortaklık haberi gelirse tadından yenmez.) Sonuç; sabırlı olan ve bekleyen kazanır. ytd

7. no panik... bu devlet gibi şirket... hiç endişe duymuyorum... bist bir tarafa, thyo bir tarafa...
    ytd.

8. Arkasında devlet olması beni korkutuyor, kamu bankalarında bunu gördük.

Sayfa 162/780 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •