İlk fazda fabrika 32 gün durmuştu..düzeltmek istiyorum..telefondan yazmak sıkıntılı ..
İlk fazda fabrika 32 gün durmuştu..düzeltmek istiyorum..telefondan yazmak sıkıntılı ..
günaydın
yorumlarken benmi yanlış yorumluyorum acaba
burada diyorki kapasite arttırmaya karar verdik
daha önce yapılan modernizasyon için fabrika kapatmaydı
beklenen ikinci fazda fabrika kapatma,bu haberde o yönde bir bildirim yok
olsaydı ikinci faz çalışmalara başlıyoruz türünde bir cümle olmalıydı
ama burada farklı bir durum var gibi anlıyorum
burada yeni bir iş var
oda kapasite arttırımı için çalışma
yanlışmı anlıyorum acaba
tabi bence.
Sn Turquaz,
Bende aynen sizin anladığınız gibi anladım ama şirkete bunu teyit ettirmek lazım.
Yani bu kapasite artışı bugüne kadar anlatilanlarin dışında bir haber.Zaten patron biz kapasite artışından ziyade katmarl değerli ürün gamımızı artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor olacağız diyordu.Bu direkt kapasite artışı..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Son düzenleme : Eagle24; 14-11-2023 saat: 11:09.
Ama aslında amaç yine katma değerli urun oranini yükseltmek.Bunun için kapasite artışına gitmişler gibi..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Muhtemelen bir sonraki adımda yine üretime ara vererek fabrika modernzinasyonuna gidecekler..
galiba öyle görünüyor...şimdilik kararını aldılar önümüzdeki günlerde başlayacaklar ve belki de bir süre kapanışa giderler...en geç üç ay içinde bu iş bitecek...zaten son attığım mailde cevap verirken aralık -ocak aylarında başlamayı düşünüyoruz ama henüz yönetim kurulunun kararı yok demişlerdi...demek ki bu karar şimdi geldi....artık sıra uygulamasında...tabi uygulamayı da yaparken şirketin olumsuz etkilenmemesi için gerekli tedbirleri de alıyorlar...zaten bunu ikinci çeyrekte ilk kapanışta yansıyan bilançoda gördük...
şirket 2026 yılında katma değeri yüksek ürünlerin cirodaki payını %75 lere çıkaracak...bu haliyle bile ciro ve kar patlamaları yapıyorken yatırımlar bittiğinde gelecek ciro ve karları hayal etmek zor....önümüzdeki aylarda bilançoları ile göz dolduracak..tahminelerime göre borsadaki hareketleri de oldukça keyifli olacak...sırada jes ile ilgili kaplar da var..sabırla bekliyoruz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yeni bir üretim hattının devreye alınması 3 ayda bitmeyeceğini düşünürsek mevcut bir hattın revizyonu bana daha mantıklı geliyor ama her şekilde pozitif kapıya çıkar bu bu girişim.Katma değeri yüksek ürünlerdeki %50 kapasite artışı kar rakamlarını daha da güzelleştirir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
kocaeri aradım bir türlü yatırımcı ilişkilerini bağlayamadılar
yanlış yeri aradınız dedi
nereyi aramam lazım dedim bilmiyorum dedi
numarayı KAP dan aldım dedim yardımcı olamayacam dedi
bu nasıl iş..
Yer İmleri