Sayfa 162/344 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 2750 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Şu an tahtacı mahtacı kimse satmıyor sadece ky satar onlar sadece fitili ateşler ardından kontrollü mal toplamaya devam ederler
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    satanlar iyi yaptık desinler...sattıkları için de şimdi gözlerine bu hisse kötü görünüyor.. ..bu yüzden de satanlar kolay kolay almayacak ve ellerinden kaçıracaklar diye düşünüyorum..
    sevgili keko dostum bu cıvık nalları dikmeye başladı şimdilik bir halt olmaz dibini illede bulduracak bu milisler
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili keko dostum bu cıvık nalları dikmeye başladı şimdilik bir halt olmaz dibini illede bulduracak bu milisler
    bilmiyorum dostum...tekniğe de pek bakmıyorum...tek bildiğim sabır ile beklemek...bakalım traderler mi kazanacak yoksa ben mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. sektörümüz bu gün biraz gevşek...bakalım ne zaman hep birlikte hucuma geçeceğiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

qnb mayıs basından beri alım ortalaması 111 şuursuzca veriyor bir başkan gelip destek atmazsa zor deniz tek başına yetmiyor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Koy sepete yapıyorlar şimdi de

7. Zaten denizle qnb i bu hisseyi arz etmedi mi tüm ipleri onlar tutuyor hissenin 100 lü rakamlara gelmesinide onlar sağladı

8. Zrat te o kadar mal toplanması zratin malı şuursuzca satması hepsi onların işi

Sayfa 162/344 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •