- 

**özelden sorabilirdiniz?, istediðin bana ve benim gibilere karþý destek...

- 

neden üzerine alýndýn ki? sen elinde belge olmadan þirketi sahtekarlýkla mý itham ediyorsun....

- 

**buralarý þirketlerin yöneticileri-avukatlarý da okuyordur; okumsa bile, her yatýrýmcý þirkete sizin hakkýnýzda böyle böyle diyenler var diye þikayet ediyorlar...daha önce burada bir kaç kiþi ettiklerini ifade etti....
**o nedenle þirketleri belgesiz-mesnetsiz itham etmek suçtur....ben bunlarý bilerek yazdýðýmý belki 10 kez ifade etmiþtirim...
**benim yazdýklarýmdan rahatsýz olanlar, belgeli konuþtuðum için, yazdýklarýmý çürütemedikleri için...kendi kendinize yalan- yalan algý diyerek kimseyi yanýnýza çekemezsiniz....

- 

Belgesi olan gider yasal yollara baþvurur... 
Genel kurula gelip 8500 tl harcayana kadar bedava olan yöntemlerle çözebilirsin... Harcadýðýn parayý 100 kere söyledin... Baya sarsmýþ olmli seni... Halbuki suç duyurusu bedava.... 
Ayrýca söylemek ve iddia etmek belge deðildir... Yalandýr... 
Madem 8500 verip genel kurula hak aramaya geldin, belgeni de getireydin.... 
Ya da ay sonu olaganustuye gel... Belgeni sun... 
Biz þu ana kadar bir belge goremedik.... Yalandan baþka...

- 

--benim itham ettiðim konularýn baþlacalarý...
**istanbul gýdadaki el deðiþtirmeler...
**önem gýda;  ülker büsküvinin halka arz öncesi kuruluþu ve sonra holidnge devri daha sonra kendi malýný satýn almasý....
**G-NEW INC ve Godiva Belgiumun hisse oranlarýnýn azalmasý ile ilgili süreçler...
**2023 yýlý sonu yapýlan bilançodaki mamül-yarýmamül stok deðiþimlerinin hatalý ve yanlýþ olmasý sonucu brüt karýn hormonlu artmasý...
--hangisinde belge göstermedim???...

- 

bunlar sahtekarlýk deðil...yasal olaylar...þirket kurar..alýr satar devreder....
sadece stok deðiþimi iddian sahtekarlýk sýnýfýna girebilr....
orda yanlýþ götsrim olduðuna dair bir belgen yok....þirket üretilen her malý satmak zorunda deðil...stok olarakta tutabilir...
satýlmamýþ malý SMM ye dahil etmek zorunda deðil...
yani sahtekarlýk deðil, yalan var...bölük yalaný...

- 

--ben burada kimseye (þirket-yöneticilerine-sahiplerine) sahtekar-hilekar ve buna benzer bir sýfat yüklemedim...
--ben yapýlan iþlem ve eylemi ortaya koydum...bundan sahtekarlýk çýkaran sizsiniz...neden þimdi normal þirket iþlemlerine sokuyorsunuz...

- 

hormonlu bilanço demek, sahtekarlýkla suçlamak anlamýna gelir...
bir insana sahtekarlýk yüklemek için illa sahtekar demek gerekmiyor...yasa dýþý iþ yaptýðýný itham etmek budur zaten....
sen yapýlan iþlemi ortaya koymuyorsun....doðru bir gösterimi hormonlu olarak nitelendiriyorsun....

Gönderi Kurallarý

- Yeni konu açamazsýnýz

- Konulara cevap yazamazsýnýz

- Yazýlara ek gönderemezsiniz

- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz

-  

Forum Rules

Yer Ýmleri