Sayfa 163/942 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 7535 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Katarlılar gelir, malı iyice döşerler , oturur kalırsınız!

Kafanızdan plan kurmayın. Sportif şirketlerde plan kuran, fiyat biçen, %99 zarar eder...

Satmaya fırsat vermezler... Sattıracak fiyatı da size göstertmezler!

Ne zaman satarsınız, o zaman maliyetinize gelir.

Böyle böyle yükselir bu kağıt. Kimseye para kazandırmadan!

Bırakın boş hayalleri! Tek tük kişi ancak para kazanır. Onlar da dipten ve ufak ufak aldığı içindir.!

Yüklü mal alanı not ederler, aldığına da pişman ederler!

Herkes senin gibi 100 lira, 200 lira yatırmıyor kağıtlara...

Kandırmayın milleti, ayıptır günahtır. Çocuk oyuncağına çevirdiniz sayfaları!

2. İşte şimdi anladım. Tahta kurulmuş. Bol kazançlar...

3. Ts nin satılma dedikodusu özelleştirme mantığına uygun. Zarar ettir,borçlandır sonra da tepki olmadan rahatça sat ama geçen yıl aynı dönemde may i 300 milyona dhm na satmayı planlıyoruz deyip milleti 3 üzeri rakamdan mallandırınca baya bi şüphe oluyor ister istemez

4.  Alıntı Originally Posted by Hagi2014 Yazıyı Oku
    Ben katarlilari bekliyorum ama kafkas
    kardeste gelsin tspor hissesinin ikitane cenk tosun yada el cezire tv nin yalan denen haberini yazinca nasil sipek ele veriyor anlamadim neyse demekki yazmassak spek salak yukselcek İyiymis ytddddd
    Hocam şu haberi paylaşır mısın ? el cezirenin haberini , bulamadım ben merak ettim..

Hayırlı günler...

5.  Alıntı Originally Posted by fatihuzu61 Yazıyı Oku
    Ts nin satılma dedikodusu özelleştirme mantığına uygun. Zarar ettir,borçlandır sonra da tepki olmadan rahatça sat ama geçen yıl aynı dönemde may i 300 milyona dhm na satmayı planlıyoruz deyip milleti 3 üzeri rakamdan mallandırınca baya bi şüphe oluyor ister istemez
    Hocam o dönemlerde bende TS de İdim. Çok sevdiğimiz bir abimiz bize olacakları söyleyip rakamlar veriyordu. Kap haberlerinde ki akıl almaz hileler den bahsediyor ve söylediği her rakam doğru çıkıyordu. Bu kişi bir zamanlar hissenette efsane olmuş, insanlara iyi niyeti ile çok kazandırmıştı. Lakin bir süre sonra istenmeyen bir takım olaylar akabinde buradan kendisi elenmiş. Kısa ve öz olacaksak evet TS de önümüzdeki 3 ay çok çetrefilli olacak. Ama bu yinede bir rivayetten öte gidemez. Bu hafta bende al sat yapacağım. Herkese bol kazançlar...

6. Sn Uzun burun, bahsettiginiz kisi keko283 muydu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Yazdığı yeri bulsam hemen takibe alacağım. Gerçekten kendisine fazlasıyla haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Sportif olarak keşke zirveye daha yakın olabilseydik, 10. haftadan sonra fikstür rahatlayacak ama bize ne kadar fayda edeceğini Allah bilir

8.  Alıntı Originally Posted by mrhztkn Yazıyı Oku
    Sn Uzun burun, bahsettiginiz kisi keko283 muydu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn keko283 nick'li kisimi bilmiyorum ama keko nicki aklımda kalmış. Sn keko da çok iyi niyetli bir insandı. Kendisinin bir çok hissede bir çok yorumunu Okumuşoğlum var. Yine sn keko da en son buradan engellenmiş ti sanırım ve karşı köy diye tabir edilen yerde yazıyordu. Lakin yine kendisinin bazı hisselerde fazla aşırı duygusallık yapıp zarar ettiğini bilirim. Lakin samimi ve gördüğünü yazan aynı zamanda bilgisi olan bir insandı. Benim bahsettiğim kişi Kafkas026 nick'li kişidir.

Sayfa 163/942 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •