Sayfa 163/790 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku

Yukarıdaki tablo ÜNLÜ MENKUL'ün Bizim serüveni... Tarih, sahip olduğu lot sayısı, sahip olduğu yüzde, aldığı tarihlerdeki hisse fiyatları.

22 ay önce 28.000 lota sahip Ünlü bugün 8,5 milyon lota sahip. Aldığı fiyatlar da yukarıda belirtildi. Son zamanlarda dışarıdan seyirci olduğu son iki veriden gözüküyor. İki gündür 160.000 daha aldı galiba.

Ben bu kâğıda yeni girdim sayılır. Geçmişini bilmiyorum. Bileniniz varsa Ünlü, kim adına bu kadar lotu toplamış ve topluyor olabilir. Turşu kurmayacağına göre var bir hesabı.
    Ülkere toplamoyor mu?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by zaphyros Yazıyı Oku
    Ülkere toplamoyor mu?

zaphyros merhaba. Tanıdık bir imza gördüm nihayet! Pegasus'ta bir ara bulunduk, hatırlarsınız.
    Ben de öyle düşündüm, Ülker'e, yani Murat Bey'e topluyordur herhalde. Kâğıdın niye süründüğü de belli oluyor. Adamın toplama hedefi neyse onu bulmadan çekmez yukarı kâğıdı. Arada bir girip alacağını alıyor. Hiç aşağı gitmemiş, sıfırdan yüzde 31,5 yapmış.

3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    zaphyros merhaba. Tanıdık bir imza gördüm nihayet! Pegasus'ta bir ara bulunduk, hatırlarsınız.
    Ben de öyle düşündüm, Ülker'e, yani Murat Bey'e topluyordur herhalde. Kâğıdın niye süründüğü de belli oluyor. Adamın toplama hedefi neyse onu bulmadan çekmez yukarı kâğıdı. Arada bir girip alacağını alıyor. Hiç aşağı gitmemiş, sıfırdan yüzde 31,5 yapmış.
    Evet tanıdık bir isim görmek güzel ;) pegasusun ekmegini yedik sanırım 27 civarında siz de çıktınız. Ben daha erken cıktım o günden beri bizim egeen adel icbc geziyordım icbcden çıkıp bir de alctl dedim umarım bunlarda da pegasustaki kadar sabretmemiz gerekmez. Bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by zaphyros Yazıyı Oku
    Evet tanıdık bir isim görmek güzel ;) pegasusun ekmegini yedik sanırım 27 civarında siz de çıktınız. Ben daha erken cıktım o günden beri bizim egeen adel icbc geziyordım icbcden çıkıp bir de alctl dedim umarım bunlarda da pegasustaki kadar sabretmemiz gerekmez. Bol kazançlar

Bu arada tahminim 15 milyon liralık daha toplar gibi ama umarım aynı seviywden toplamayı beklemiyodur

5. Pegasus ta çok bekledigini dusunenler için burası bir sınav 4 yıldır buradayız.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Günlük,

Haftalık,

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
    bir halt olacağı yok.

8. Selamlar,

Unlu Co ingliz Emap Ltd sirketi adina hisseleri topluyor.sirket sahibi mahmut levent unludur.Emap in ve Unlu Co nun sahibide kendisidir.Bizim internet sitesindeki ortaklik yapisindan ve hisse paylarindan gorebilirsiniz.Emap Bizim in kucuk ortagi olar gozukuyor.Sanirim bu kucuklugu buyutmeye calisiyorlar...ama emin degilim bu benim dusuncem...o kadar anlasam yillardir bu hissede olmazdim

Sayfa 163/790 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •