Sayfa 163/597 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Hayır fabrikaların kapasitesini bilmem ama,adamların kapasitesini merak ediyorum.yatırımcısının içinden ettikleri bu kadar küfrü ve bedduayı nerelerine sığdırıyorlar.
    Sende bundan sonra benim edeceklerimi hiçbir tarafına sığdıramayacaksın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Sürekli yatırımcıların isteği üzerine açıklama ve başvuru yapıyorlar.Kendilerince türübüne oynamaya çalışıyorlar.Kitabına uydurmadan hiç bir şey yapmıyorlar.Bu senet ,ancak SAMİMİ olarak kendileri bir şey yapmadıkları ve istemedikleri sürece yükselmez.Ancak nerede bunlardaki o samimiyet.(bsöke için kap a başvurduk ama siz idare edin diyorlardır kesin.sonuçta bana göre bir şey çıkmaz.kitabına uydurarak kendi yaptıkları na inandığım durumu şikayet ettiklerine inanıyorum.bakıp göreceğiz.)cibilliyet meselesi.ytd.
    Sen çünkü okuduklarını bile tam anlayamayacak durumdasın.Bak bu da yapılan şikayeti anlamayıp yaptığın zırvalama.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Bedelli Allah' ın emri. Yanına bedelsiz de koyarlar.

Fiat 1.00 tl civarında olur oradan da Söke gibi kaymaya başlar.

Geçenlerde organik sebze yetiştirme falan diyorlardı.

Demek daha kötüsünü de bekliyorlar..

Kimler geldi kimler geçti..
    Sabah akşam bize sallarken bu tarz yazılara gözünü kapatman için sana ne vaat ettiler.Ya da bu kişiler ile organik bağın mı var?Bizim dışımızda bu kişilere neden tek kelimen yok.Menfaatin ne?Badi sana soruyorum Badi.Sakın hiç anlamıyoruma yatmaya kalkma buralarda.Bundan sonra hiçbir şey bu topicde senin için eskisi gibi olmayacak.

4.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Açıklamalar,spor müsabakalarındaki gibi iyi oynadık ama hava ve zemin kötüydü,önümüzdeki maçlara bakıcaz,hakem bizi tutmadı vs.Aloo..yönetici,antranör ve takım berbat,küme düşüyor bu senet.Hani takım kötü isteksiz oynayıp yönetildiğnde maçlarda bir slogan vardır ya;En büyük taraftar,futbolcular sahtekar diye işte buradada aynısı geçerli,en büyük ky yöneticiler ......
    Ytd.
    Yoksa buradaki en büyük sahtekar sen misin Badi?Neden herşeyi bilen sen burada bizim dışımızda ne bombalar yapanlar var kelime etmedin bunlara neden?Herşeyi bilen sen burada sabah akşam millete sallayanlardan biri aracı kurum çalışanı bundan haberin mi yok.Yoksa işine mi gelmiyor.Ben o kadar sufle verdim bu konuda neden hep anlamazdan geldin neden Badi?Menfaatin ne bu işten Badi.Eğer birazcık aklın varsa tası tarağı toplar buradan uzarsın bundan sonra.Yeni bir nick alır gelirsin belli ki sana bence hiç yabancı değil.Çünkü ben tahtada 3-5 kuruş sen para kazanacaksın diye söylediğin yalanlara ve attığın iftiralara daha fazla katlanmak zorunda değilim.Koyacaksın Tc ni ortaya yüreğin varsa seni de bizim gibi herkes kim olduğunu bilecek ondan sonra yüreğin yetiyorsa burada sallamaya devam edeceksin.Ben sana madurun tekisindir diye bu zamana kadar fazlasıyla çok tahammül ettim.

5. Bu yazdıklarının hepsi, patronun yaptıklarına karşı ky nin haliyeti ruhaniyesi.Peki patronu savunan kim.Elbetteki ben onları hedef alırım.Patron söylediklerinin arkasında dursun.Verdiği kararları tam olarak uygulasın doğru olsun inanınsizden fazla patroncu olurum.Tahammül edemediğim tek şey her kim olursa olsun insanların kaypaklığıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Bu yazdıklarının hepsi, patronun yaptıklarına karşı ky nin haliyeti ruhaniyesi.Peki patronu savunan kim.Elbetteki ben onları hedef alırım.Patron söylediklerinin arkasında dursun.Verdiği kararları tam olarak uygulasın doğru olsun inanınsizden fazla patroncu olurum.Tahammül edemediğim tek şey her kim olursa olsun insanların kaypaklığıdır.
    Hiçbir şey bilmediği halde senden daha kaypak olanı mı var burada?Hem de bunları uydurduğun hürafelere dayanarak 3 kuruş tahtada nemalanmak için yaptın.Senin dünyadan haberin yok ben seni çok uyardım.Hemde çok defa.Sana ben mecburmuyum burada herşeyi anlatmaya.Yazdıklarımı senin dışında buradaki herkes çok iyi anladı.Yüreği yeten varsa geçsin karşıma yüzüme desin sen patron adamısın?Ben seni çok uyardım.Ama sen cini çıkardın.O yüzden bundan sonra sende buradaki diğerleri gibi benden hakettiğin karşılığı alacaksın.Ben sana çok sabrettim.Ama artık yeter.Ettiğin bir ton hakarete sırf burada bazılarını uyandırmamak adına yutkundum ben.

Hangi aklı başında adam 7 yıldır madurum dediği bir yerde 3 kuruş kar için mutlu olabilir?Ky yi nasıl korudun en zor zamanlarda şirket battı batacak yazılarınla mı küçük yatırımcıyı koruyordun?nerede sabah akşam beraber kambiyo zararından bahsettikleriniz kayyuma devrettikleriniz.Ama beraber burada çorba kaynattığın o adamlar o ara benim reeldeki düşüncelerimi çok iyi biliyor.Ne olmuş sor anlatsınlar.İnan sen dua et tanıdığım falan biri değilsin.Ya da arkadaşım falan olsan varya edeceğim lafları bünyen kaldırmaz.O kadar yanlış şeyler yaptın o kadar yanlış şeylere sebep oldun ve en kötüsü seni o kadar uyarmama rağmen hala elinde en ufak bir kanıtın yokken ki olamaz hala devam ediyorsun.

Kim bu Gedik kim.Seninde mi onlarla bağın var?Yok artık nasıl bir jetonun varsa sana tavsiyem düşene kadar buraya uğrama.Senin yüzünden tahtada birileri ve burada uzantıları dilediklerini yaptı.

O kadar uçmuşsun ki artık ya hangi aklı başında adam alıp başını giderse yazdım diye al-sat yapmaya kalkar.Hemde 7 yıldır taşıdığı bir hissede.Bak ise var sonunda sana bu saatten sonra Türkçe mi öğretelim bir de.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-02-2019 saat: 15:04.

7. Sayın lunar her şeyi bırakta,hani şu beni sözde ettiğim uzak durun lafı olan yazımı ortaya çıkarda görelim.bunu geçiştirmek için laf kalabalığı yapma.Biliyorum her yönden sobelenmek ağır geliyor size ama...Bunarı yazılarımın üzerine yazı eklemekle geçiştiremezsin.

8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Sayın lunar her şeyi bırakta,hani şu beni sözde ettiğim uzak durun lafı olan yazımı ortaya çıkarda görelim.bunu geçiştirmek için laf kalabalığı yapma.Biliyorum her yönden sobelenmek ağır geliyor size ama...Bunarı yazılarımın üzerine yazı eklemekle geçiştiremezsin.
    Harbi artık nasıl bir kafan varsa bende o kafadan istiyorum.ve şu BTCIM işini birisi kafamdan resetlesin istiyorum.Sen var ya nasıl bir kayaya tosladığını anlamayacak durumdasın.Ben seni bir sobelerim bir daha saklambaç oynamazsın.Sobelenenler belli bak gıkları çıkmıyor.Buna bari uyan artık.Çünkü çok pis yaparım benim tersim hiçbirşeye benzemez.Sana gelene kadar burada en az 4 kişi var ilk sıraya yükselmekte yerinde olsam bu kadar ısrar etmem.

Feyyaz Bey'i de sonuna kadar savunurum.Ne sen ne de buradaki hepiniz bunu değiştiremezsiniz.Ky eğer kurtulucaksa o kurtarır.Ne Sanko ne İ.t hepimizi fırsat bulsa bir kaşık suda boğar.O yüzden neler dilediğine dikkat et.Harbiden dünyadan bir habersin.

Sanko çok seviyordu KY yi 4,10 dan o malları alırken bir çağrı yapabilirdi engel mi vardı?O alımı da yaptıkları işi legalleştirmek için yaptılar.ve de el altından ne paralar döndü belki zira birazcık bu işleri bilsen anlasan SEYKM bak bakalım fiyat hareketlerine.Bir de şirketten dışlananan geçmiş operasyona sebep olan Baltalı ailesi var.Ama sen sabah akşam burada bizi bilenler bile laf edemezken sen bize sallamaya devam et.

Ve şunu da ekleyeyim hani ben patron adamıyım ya : 2,20 li seviyelerden hisse geri alımı yapmamak büyük bir hatadır.Gerekirse banka kredisi ile alım yapılmalı yine de yapılmalıydı.Ama bizi burada o hale getirdin ki yazmamız gereken hiçbir şeyi yazamadık.ve asla da yazmayacağım.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-02-2019 saat: 15:27.

Sayfa 163/597 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •