Sayfa 163/243 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1. Arkadaşlar alan satan kim bi anlık atabilecek var mı

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Amma süründürdü bu hisseleri. Bence galip hiç bulaşmasaydı bu grup endekse göre zaten buralarda olurdu. Ama eninde sonunda hakkettikleri yere geleceklerdir. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Amma süründürdü bu hisseleri. Bence galip hiç bulaşmasaydı bu grup endekse göre zaten buralarda olurdu. Ama eninde sonunda hakkettikleri yere geleceklerdir. Ytd
    Dogru söze ne denir. Galip ky hissede oldugu sürece götürmez kağıtları. %10 gordun mü kaçacaksın

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Dogru söze ne denir. Galip ky hissede oldugu sürece götürmez kağıtları. %10 gordun mü kaçacaksın

İşte bu tam doğru oldu. Bence artık herkes farkında galipin olduğu hissede fazla durulmaz. Ya hiç bulasmayacan yada tecrübeli isen uygun yerde girip trade edip çıkıp arkana bile bakmayacaksin. Ben eukyoda bu fırsatı yakaladım ama bu hisselerde benim durma sebebim var. Kasım aralık satış oldu oldu olmadı fiyat 1 in altında da olsa zararına satar çıkarım. Yani bu sadece bu hisselerinde amacım trade etmek değil. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    İşte bu tam doğru oldu. Bence artık herkes farkında galipin olduğu hissede fazla durulmaz. Ya hiç bulasmayacan yada tecrübeli isen uygun yerde girip trade edip çıkıp arkana bile bakmayacaksin. Ben eukyoda bu fırsatı yakaladım ama bu hisselerde benim durma sebebim var. Kasım aralık satış oldu oldu olmadı fiyat 1 in altında da olsa zararına satar çıkarım. Yani bu sadece bu hisselerinde amacım trade etmek değil. Ytd
    Bu hisselerde satış olması hiçte kolay değil. Geçmiş yazılarımda anlatmıştım.
    Ky için bir daha madde madde anlatayim.
    1-etyat euyo eukyo euhol ve ege sigorta(hazine el koydu battığı için) kimin? Cevap, m.sahin.
    2- Ege sigorta neden battı? Cevap , m.sahin 5 milyon eukyo hissesini 1.6 dan, 10 milyon euhol hissesini de 2.6 dan ege sigortaya sattı. Bu satışlardan dolayı ege sigorta güncel fiyatlarla 20 milyon zarar etti.
    3- peki hazine ne yaptı. Ege sigorta ya el koydu. M.sahin hakkında suç duyurunda bulunup m.sahin i sirket yönetiminden uzaklaştırdı.
    4-metro meydana çıktı alacağım şirketleri dedi. Hazine zararı karsilamadan olmaz dedi.
    Soru? Sizce 20 milyon zarari karsilayip şirketleri alir mı Metro ?

Yatırım tavsiyesi değildir ...

7.  Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    Bu hisselerde satış olması hiçte kolay değil. Geçmiş yazılarımda anlatmıştım.
    Ky için bir daha madde madde anlatayim.
    1-etyat euyo eukyo euhol ve ege sigorta(hazine el koydu battığı için) kimin? Cevap, m.sahin.
    2- Ege sigorta neden battı? Cevap , m.sahin 5 milyon eukyo hissesini 1.6 dan, 10 milyon euhol hissesini de 2.6 dan ege sigortaya sattı. Bu satışlardan dolayı ege sigorta güncel fiyatlarla 20 milyon zarar etti.
    3- peki hazine ne yaptı. Ege sigorta ya el koydu. M.sahin hakkında suç duyurunda bulunup m.sahin i sirket yönetiminden uzaklaştırdı.
    4-metro meydana çıktı alacağım şirketleri dedi. Hazine zararı karsilamadan olmaz dedi.
    Soru? Sizce 20 milyon zarari karsilayip şirketleri alir mı Metro ?

Yatırım tavsiyesi değildir ...
    Cok güzel özetlemişsiniz. Galip vurgun pesinde gerisi yalan sirket falan alabilmesi icin 20 milyonu bedavaya getirmesi lazim kasadan para cikaracagini sanmam..asla ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Cok güzel özetlemişsiniz. Galip vurgun pesinde gerisi yalan sirket falan alabilmesi icin 20 milyonu bedavaya getirmesi lazim kasadan para cikaracagini sanmam..asla ytd.

O zaman son noktayı ben koyayım. Geçen camlık arkadaşımız da yazmıştı. Galip simdiye dek bu üç hisseden belki de 100 milyon kazanmıştır diye. Hadi 100 olmasın da 20 milyonu havada karada götürmüştür. Eee o zaman yolun sonuna yaklaşmış olamaz mıyız? Beyler ben bir hisseye kolay kolay vakit ayirmam. Bu sene eğer büyük bir sorun çıkarmaz iseler bu işin biteceğini düşünüyorum ve Kasım aralık bekleyin görün diyorum. Ytd

Sayfa 163/243 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •