Sayfa 163/748 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Tabana yapıştıran zıraat oldu...alımda bofa var...satanlar ky mıdır yoksa z.yatırım kurumsal mı bilemiyoruz tabi..ama bunların çoğu tepe yöneticilerinde olduğu gibi bu departmanda çalışanlar da tam bir mal.

2. Bizim açımızdan bu 65 milyon hissenin anlaşılacak uygun bir fiyatla paralı bir kurumsal yatırımcıya (tabi imtiyazla birlikte)satılması,sonra da %100-200 gibi bir bedelli sermaye artışı ile borçlardan kurtulunmasıdır.Böylece hem yeni yatırımların hem güzel bilançoların önü açılır...
    Peki yapmak ister mi O.Akça? istemez...yönetimi paylaşmak bile istemez....satışı borsada yapması da şu ortamda zor,4.10 olduğunda satmadık ta iş yaptık.

3.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Bizim açımızdan bu 65 milyon hissenin anlaşılacak uygun bir fiyatla paralı bir kurumsal yatırımcıya (tabi imtiyazla birlikte)satılması,sonra da %100-200 gibi bir bedelli sermaye artışı ile borçlardan kurtulunmasıdır.Böylece hem yeni yatırımların hem güzel bilançoların önü açılır...
    Peki yapmak ister mi O.Akça? istemez...yönetimi paylaşmak bile istemez....satışı borsada yapması da şu ortamda zor,4.10 olduğunda satmadık ta iş yaptık.
    Sn efe78
    Rıza akça bu satışı şu ortamda yapması zor demişsiniz de ne yapacak? Ne kadar bekleyecek?
    Bu fiyattan satmak istemiyorsa neden bu hisseyi yukarı sürmüyor?
    Aklım almıyor artık.
    Hisseden yine bofa at koşturuyor. Bugün aldığını yarın kusar muhtemelen.
    Bir ileri 3 geri ömür törpüsü olmaya devam...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

4. Yukari sürmek diye bir tabir dogru degil, kurumsal bir kimlik anlayisi ile satilmak istenen payin talibinin olacagini (bu anlamda sirketin cazip bir gorunumle talep gorecegini) öngörerek bu kararin alindigini dusunmek daha gercekci olur bence. Bu durumda sirketi cazip hale getirebilecek konulara odaklanmak ve onlari beklemek / senarize etmek ve degerlendurmek gerek. YTD
    Diger yandan bugun TAVAN 3.30 TL.. 3.60 seviyerinden buraya fazlaca bir hacimden bahsedemeyiz, olaganustubpiyasa kosullari etkisinde elbette, 15 marttan bugune yeni istekli alicilar Oyak ve Vakif... satici 3.5 M ile INFO..oynaşanlar ise BOFA ve A1. ve tabi info. Kurlarin yukari gidisi borclar acisindan olunlu olmasa da ihracatci birsirket olmasindan hareketle ayrica derlendirilebilir bence. Dedigim gibi YTD elbette..

5.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Sn efe78
    Rıza akça bu satışı şu ortamda yapması zor demişsiniz de ne yapacak? Ne kadar bekleyecek?
    Bu fiyattan satmak istemiyorsa neden bu hisseyi yukarı sürmüyor?
    Aklım almıyor artık.
    Hisseden yine bofa at koşturuyor. Bugün aldığını yarın kusar muhtemelen.
    Bir ileri 3 geri ömür törpüsü olmaya devam...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Doğru şeyler yapsın..şirket borçtan kurtulsun..benim acelem yok.Zaten bilen bilirben 0.60 lardan beri hissedeyim,arada trade yaparım.

6. Sirketler, diger faaliyet kollarina bagli istiraklerini, ihtiyaclari paralelinde yaptiklari degerlendirmelerle halka arz ediyor. Menderes Tekstil'in de bu imkani degerlendirmesi gerektigini dusunuyorum, zaman kaybetmeden, ilgi varken buna yonelmek "beklenen talebi" kendiliginden yaratabilir. Acaba yeni kuşak sirket yonetimi sirket yatirimcilarinin goruslerini takip edebiliyorlar mi? Tabi esasen ihtiyaclari yok zira bunlari GORMEK icin yanlarinda calisan insanlar var, muhakkak goruyorlardir ama vurgusunu yapmak uzere not ediyorum bu sayfaya🙂 YTD

7. AL / VER..VER / AL yapa yapa BOFA 3.10 Maliyetle 157.000 +... (1.4 M lot hacim) Anlik (11:07) fiyat 3.21 satista.. Nasil becerebiliyor bunu hala anlayabilmis degilim, ne kudret masallah.! 207.000 Eksi olan IS In satisi 3.09 TL KY herzaman KY valla. YTD

8. Mndrs hakettiği değerleri bir türlü görememiş bir kağıt benim gözümde. Türkiye'nin en büyüklerinden, dünyanın da sayılı ev tekstili firması olacaksın, üzerine ciddi enerji yatırımları yapıp faaliyete geçireceksin ama işte finansal yönetimde ki yetersizlik ve yanlışlıklar nedeniyle bir türlü beklenen özlenen karlılık gelmeyecek.

Tam dedim usd istikrar kazanıyor, bu esnada Mndrs bu döviz borçlarını sıfırlayacak ya da çok düşük seviyelere indirecek, yine belirsizlikler oluştu piyasada.

Mndrs te yılların ahı var, ondan mı acaba diyorum bazen. Bu şirkete güvenip te bedellilere girmiş şirketin büyümesini görmüş ama karşılığını alamamış ne insanlar oldu geçmişte bu şirkete yatırım yapan.

Temeline bu kadar güvenmesem dönüp bakmayacağım ama işte uzun yılların tanışıklığı var, ciddi büyümüş bir şirket var, umarım bu borç yönetimini bir düzene koyarlar da bir şekilde, benim gibi bu şirkete güvenen insanları daha fazla üzmezler artık. YTD

Sayfa 163/748 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •