Sayfa 163/206 İlkİlk ... 63113153161162163164165173 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1. Birakin uçmayi kopmayi sirf bu ay endeksin %9 gerisinde, bu yil %19, 52 haftalikta %33 gerisinden geliyor..gerçekten inanilmaz bir performans..MU cambaza bak cambaza derken arkada penta ile voleyi vuruyor..sirf gozdenin penta daki payi mcap inin 2 kati..saka gibi..gozde gibi bu MU da fiktif bir adam galiba..Nalkapon[emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Mehmet Aşçıoğlu bile söyledi.. müşterilerinin çoğu satmış.. MU yedirmez inancı var o nedenle hisse gitmiyor dedi.. bir de her hareketlendiğinde küçük yatırımcı almaya çalışıyor sonra kafalarına malı çakıyorlar.. böyle bir döngü oldu..
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

3. GOZDE hareketi başladı görünüyor,ben her zaman tavan beklerim,asla yatırım tavsiyesi değildir...

4. Buna emekleme diyoruz biz.. emekleyip geri dönüyor divana..

Kısa vade enerji dolu hisseler.....kimi enerjisini hemen gösterebiliyor, kimi de günler sonra.....

6. Yine aynı terane..
     Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Buna emekleme diyoruz biz.. emekleyip geri dönüyor divana..

7. Merhaba,
    kısa vade enerji dolu hisseler ne demek acaba? Şimdiden teşekkürler.

Sayfa 163/206 İlkİlk ... 63113153161162163164165173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •