Sayfa 163/345 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    satanlar iyi yaptık desinler...sattıkları için de şimdi gözlerine bu hisse kötü görünüyor.. ..bu yüzden de satanlar kolay kolay almayacak ve ellerinden kaçıracaklar diye düşünüyorum..
    valla gesan gibi bir performans beklemek akıl dışı olur ama fiyat tespitlerinde her şeyi sektöründen yabancı piyasa daki firmalardan 2023 kar beklentisine kadar..

bekliyorum arkadaş yüklü çıktı çıkınca yukarı almaları lazımdı. ama almadılar aşağıdan alım fırsatı veriyorlar bu iyi değil gibi düşünüyorum.

ama şirket sıralamalarımda en basta cw enerji var pozisyon devam ediyor. bakalım keko ne olacak )

qnb falan maliyetleri çok düşük ve iyi lot toplamışlar..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Oo Bi hissem tavan olmuş 20 tane daha bekliyorum sonra onları satıp cw alacam
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

ak yatırımın aldığı mallar gecenki 360bin lot emeklilik fonlarına virmanlanmış diye görüyorum? takip eden var mı?

şu fon bugünde alıma gelse güzel olur
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Güzel kaplar sonrasinda bu düşüş yakışmıyor

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Alım tarafını güçlendiriyorlar yine kısada Bi yukarı yapıp toplama yapacaklar sanki

6. Yeni bir hisse. Potansiyeli de yüksek. İlgimi de çekiyor. Kar satışları normal...Sonuçta zirvesinde şu an..
    Yatayda biraz konsolide olması iyi olur.. Hem de maliyetlenmeleri de daha iyi görürüz...

7. Fiyatlar 160 170 olunca düşüş çok yüksekmiş gibi geliyor 17 lik hisse 16 ya gelmiş çok mu öyle düşünün

8. Şu fuar öncesi Bi iyice dip yapsa çok iyi olacak

Sayfa 163/345 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •