Açıkla artık gelir tablosunu
Açıkla artık gelir tablosunu
Vergı daıresıne verılen gelir tablosu mu ? Yoksa bilanço ayın 12 sı (mart) diye biliyorum....
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçici vergi ekinde verilen gelir tablosunun maliyeye bildirimi 14 Şubat 2018 dir, biraz önce maliyeden geçici vergi beyannamesinin 19 Şubat 2018 e uzatıldığı bilgisi geldi, dolayısı ile bu firma hep son gün seans kapandıktan sonra verdiği için bu yıl yine adet bozulmayacaktır, bilançolar ise 12 Mart 2018 de bildirilecektir
6 lardan 5.8 lere salındı kağıt 2 yenı yatırımcı daha katıldı aramıza dün....5.8 den almış bırı.dahada alacak....ytd
VD ne bildirilen gelir tablosu pazartesı saat 18:59 da geliyor. Bakalım ciro ve lar N olacak...rezıdenslerımızı kıraya verdıgımızden toplu kontrat torenı için bir haftalığına TR deyım...deposıto paralarını da bokab A yatırcam... Bu hafta 2 yatırımcı daha kazandırdım hıssede....pasıften alım yapmalarını tavsıye ettım.5.88 ilken 5.80 E alım yazıp 5.80 den bir miktar almışlar...dövizin artması şirkete yarayacak...2018 yılında satış miktarı artarsa bişeyler olur kağıtta....ytd
Sektörde ve şirkette herşey euro bazında oluştuğu için bu şirkete euro bazında bakmak gerekir. Bakab en yüksek kar rakamını 2011 yılında 7.1 milyon euro ile yakaladı. 2017 yılını ise büyük bir anormallik olmazsa 6 milyon euronun üzerinde bir karlılık ile kapatacak. En büyük maliyeti oluşturan hammadde fiyatlarının 2011 yılına göre düşük olmasını ve tl maliyetlerin de eur/tl kuruna göre daha az arttığını gözönüne alırsak bu kar rakamının daha fazla olması gerekirdi. Çünkü birim satış fiyatı da euro bazında 2011 ile hemen hemen aynı ve toplam satışlar daha fazla.
Satışlara bağlı değişkenlik olsa da 2018 yılını 8-10 milyon euro arası bir kar rakamı ile kapatması lazım. Muhtemelen 2018 yılında finansal gelir-gider farkı 2017 ye göre daha az olacak. Hammadde maliyetlerinde de büyük bir değişim gözükmüyor.
8 milyon euro rakamını baz alırsak 2018 yılında kar rakamının minimum sermayesi kadar (8*4,5=36) olması gerekir. Bu şirket hakkında tahmin yürütmek zor olsa da (patrondan dolayı) 2018 yılının şirket tarihinin karlılık açısından en iyi yılı olacağını düşünüyorum.
Haftalık Hisse Yarışmamıza 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1730365
bir halt olacağı yok.
2017 yıl sonu bilançosunun çok önemi kalmadığını düşünüyorum ama VUK gelir tablosunu en son gönderen şirketler arasına şimdiden girdi. Bu konuda şirketin hakkını yemeyelim çok istikrarlı gidiyor.
Yer İmleri