Sayfa 163/1005 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Viop LXI

1. ben bir seyi merak ediyorum bizim bu endeks 20 senedir dolar bazlı bir yere geliyor ordan sat yiyor peki biz neye kime göre yatırım yapacagız hep hisse bazlı mı yürüyecegiz 3,30 3,50 dolar arası sat ... ayrıca dolar o zaman su sıra düsük kalmadı mı cunku borsada potansiyel cıkıs hissi de var .. önümüzde ki günlerde bence dolar atesi yanabilir ..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

emre bak sol tarafa jp morgan ınsıder badem bofası oyun hep böyle
    son 1 aya bak yine bu kurum ön planda sistemin ana makinası içerden aldığı bilgiye göre haritayı çiziyor.
    Bizim memleketin neyi doğru ki borsası doğru olsun..
    Bofa bugün de mal çıkıyor..Bakalım kapanış nasıl olacak

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bizim memleketin neyi doğru ki borsası doğru olsun..
    Bofa bugün de mal çıkıyor..Bakalım kapanış nasıl olacak
    sağ taraftaki diğer bölümüde onun kapanışa doğru bofa diyelim satışlarını kapatırsa diğer bölümüde aldığı geri satıyor son 1 ay dır böyle dönüyor oyunun ogunkü kurulumuna göre
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ben bir seyi merak ediyorum bizim bu endeks 20 senedir dolar bazlı bir yere geliyor ordan sat yiyor peki biz neye kime göre yatırım yapacagız hep hisse bazlı mı yürüyecegiz 3,30 3,50 dolar arası sat ... ayrıca dolar o zaman su sıra düsük kalmadı mı cunku borsada potansiyel cıkıs hissi de var .. önümüzde ki günlerde bence dolar atesi yanabilir ..
    Arabana koyduğun yakıt 100 km götürüyorsa o kadar gidersin arabanın markasının ne olduğu önemli değil
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Arabana koyduğun yakıt 100 km götürüyorsa o kadar gidersin arabanın markasının ne olduğu önemli değil
    zuahahaha ) valla sımdı takıntı oldu bu bende

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sindoma TL bazlı haftalıkta kırılım yok mu bist 100 de

7. program çalışıyor deniliyor bu graf öyle demiyor.
    Ama RTE 1 ay önce benim faiz ile görüşüm belli dedi piyasa metin mühendisliği yapıp bam bam yukarı,
    Suriyede esat devrildi tv de 400 milyar dolar işler bahsedilmeye başlandı bam bam yukarı.
    herşeyi çok hızlı fiyatlıyoruz piyasa sorgulamıyor olurmu olmaz mı diye ,
    bu yüzden piyasa reel den çıkıp ınsıder piyasasına döndü benim açımdan .
    2025 de böyle geçer hızlı olan kazanır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ben bir seyi merak ediyorum bizim bu endeks 20 senedir dolar bazlı bir yere geliyor ordan sat yiyor peki biz neye kime göre yatırım yapacagız hep hisse bazlı mı yürüyecegiz 3,30 3,50 dolar arası sat ... ayrıca dolar o zaman su sıra düsük kalmadı mı cunku borsada potansiyel cıkıs hissi de var .. önümüzde ki günlerde bence dolar atesi yanabilir ..
    bizim borsamızda hisselerin %95 i diyeyim (eskiden 90 falandı) konjuktürel ve/veya döngüsel hareket eder. Mesela çelik döngüsü olur o dönem çelik firmaları para kazanır, petrol döngüsünde tüpraş vs. o nedenle al yat yapılabilecek bir borsa değildir. hele ki enflasyonun yüksek olduğu dönemde al yat yapan ters döngüde sermayesini eritir.
    dolar konusuna gelirsek, 90 larda 1 yıl enflasyon yüksek giderdi, sonra enflasyon düşüncede dolar artardı tabi bunun sonucu olarak sonraki sene tekrar enflasyon artardı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 163/1005 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •