Sayfa 163/548 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Teb baya aldı inş patron dur

2. 2.80 'e kadar 100 bin lot alış yazıyorlar.Dibini buldu galiba.Ekmekle sıyırır gibi tabağın dibini sıyırıp satan olursa alıp heybeye atıyorlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Satici degil alici benim denizden yapilan alislar bana ait herif 90 bin verdi ben 33 aldim son alisimdi yeter.1 lot vermedim bu hareketin 1 sebebi olmali
    Umut hocam siz 2.83 stop altina veririm yazdinizya forma. Ustune dgzte dusup birde ustune denizden lot verme baslayinca. Ciktiniz sandim. denizin cogunlugu sizin olunca. deniz cok saglam mal verdi nerden geldi bu mal. Ilginc isler var.

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    Umut hocam siz 2.83 stop altina veririm yazdinizya forma. Ustune dgzte dusup birde ustune denizden lot verme baslayinca. Ciktiniz sandim. denizin cogunlugu sizin olunca. deniz cok saglam mal verdi nerden geldi bu mal. Ilginc isler var.

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2.82 alti net stop dedim.siz net satisa baktiginiz icin oyle gordunuz.bugun ki alicilar en yuksek takaslar atanin da elindekini aldilar.bu hareketlerin sebepsiz olmadigini dusunuyorum filmin sonuna kadar burdayim ben mal vermem zorunlu bir durum olursa da mutlaka yazarim.
    Herkese bol kazanclar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Deniz in elinde 287 kaldı.zaten öncesinde denizin lotu varmış.kafayı yedirtcem bunalra tek tek sayıyorum maliyetlerini kuruş kuruş hesaplıyorum 5 tl olunca ya kadar burdayım iki yıl )oku bunları tahta sahibi

6.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku

Deniz in elinde 287 kaldı.zaten öncesinde denizin lotu varmış.kafayı yedirtcem bunalra tek tek sayıyorum maliyetlerini kuruş kuruş hesaplıyorum 5 tl olunca ya kadar burdayım iki yıl )oku bunları tahta sahibi

Yıldız koyduklarım da şüpheli hareketler yapanlar.kendi hesapları olabilir şüphelendiğim için takipteyim

7. Hurriyetin arsayi almasaydi 2 kati temettu aciklardi yapiyorlar bir isler anlamak imkansiza yakin cok da lot saymamak lazim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. Yasin ne bu Bakkalın veresiye defteri gibi olmuş.Bu veriler sana tek başına ışık tutmaz.Bir adam gider TEB'dede hesap açar,İŞ'dede açar hepsinde açar ve DGZTE alabilir .

Sayfa 163/548 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •