Sayfa 164/172 İlkİlk ... 64114154162163164165166 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1. yıne klasık sumas gunu . rahatlık 600/700 adet alınablır fıyat sevıyesınde olunca adam rahatlıkla yapabılıyor . buna ımkan verıyor tahta .ve aşağıdan yazıp sabha serbeste verenın hıssesını alıyor sonra satıyor yuzde 5/6 mıss .
    bu serbeste vereyım kafası bıtmeden buralarda kalır yıllarca .
    serbeste satmak da akıl karı değil .
    illa satacaksanız 18,55 de eşleşmeye yazın alan ordan alsın 18,08 ile 18,10 arasında süreklı işleme yapılabılır zamanı

2. serbeste satım vermek mantıklı değil pöip de . en guzelı 18,05 oluşan eşleşme fıyatından 2 dakıkalık sureklı işlem vardır .
    18,08 ile 18,10 arası

3. hergün bedelsız sermaye artışları ıle devasa şirketler ortaya çıkmaya başladı. bu bedelsız furyası tabı eskısı gıbı prım yaratmıyor .
    burada sumas gıbı 6,2 mılyonluk şirketler on plana çıkacak .

4. bu hafta bilanço gelmesı gerekır . eskı verılerıne bakarak . em nedneıyle yıne zarar yazacaktır .
    ayşe de babası gibi yönetecek sanırım şirketı . gelişim göstermeyecek aynı tas aynı hamam devam edılecek gıbı .

burda asıl önemlı olan yatırmcı davranısı . bu kadar düşük sermayede şirket çok az . her işlem günü gelen 2/3 bedelsız ıle giderek de azalıyor .
    ve ky maalesef pöip de hisse alıp satışı konusunda vurdumduymaz . öğrenilmiş ezberler var satmak ıstıyorsan serbeste ver mantıgı . bunu bılen uyanıklarda her işlemde -4-5 e alım yazıyor sonrakı işlmede hooop artıya gıdıyor . sen -5 e mal sattıyorsun sonra ben sattım yuksledı edebıyatı yapıyorsun . serbeste satış yazmayın kademe ne ise oraya yazın .

5.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    bu hafta bilanço gelmesı gerekır . eskı verılerıne bakarak . em nedneıyle yıne zarar yazacaktır .
    ayşe de babası gibi yönetecek sanırım şirketı . gelişim göstermeyecek aynı tas aynı hamam devam edılecek gıbı .

burda asıl önemlı olan yatırmcı davranısı . bu kadar düşük sermayede şirket çok az . her işlem günü gelen 2/3 bedelsız ıle giderek de azalıyor .
    ve ky maalesef pöip de hisse alıp satışı konusunda vurdumduymaz . öğrenilmiş ezberler var satmak ıstıyorsan serbeste ver mantıgı . bunu bılen uyanıklarda her işlemde -4-5 e alım yazıyor sonrakı işlmede hooop artıya gıdıyor . sen -5 e mal sattıyorsun sonra ben sattım yuksledı edebıyatı yapıyorsun . serbeste satış yazmayın kademe ne ise oraya yazın .
    31 temmuz ıslemınde de aynısı oldu sabah +5 ıle açıldı ve sonra alıcı geldı dıye hoppp serbeste verip -4 kapatmayı sağladı . +5 den -4 mal satmak ınanılır gıbı değil .

6. pöip de olay serbest satısda yatar . eger satmak ıcın serbest verırsenız bunu bılenler zaten -5-6 da beklıyor . o nednele lanet olsun deyıp serbeste verdıgınızde kafadan -5 yıyorsun . sonra kı işlem saatınden +3/4 yapınca zararın buyuyor . sen bunu anladıgında iş işten geçiyor .
    pöip de yanlış bılgılendırme nedenıyle . abı satmak ıstıyorsan serbeste vericen yaaaaa . dıyeler sızı -10 zarara sokuyor . en acısı da
    aracı kurum çalışanları da bunu onerıyor . bu tahtalaın sıp oldugunu unutmadan alım yapın . 1000 adet le tavan da olur taban da +10 dan aldıgın sallıyorum 100 adet akşam saatınden -10 olabılır .
    en kotusu maalesef borsa yonetımının iş bılmezlıği dıyelım devre kesıcı yok .

7. bu hafta bılanco gelecek . em nedneıyle yıne zarar yazma ıhtımalı cok yuksek . 119 maddı duran varlığa karsın 246 özsermaye olması nedneıyle parasal zarar karsımıza cıkacak

8. bugun 18,08 de alıcı vardı adam baktı verdı gıttı . ne güzel .
    serbeste emır verme bır hastalıklı haldir pöip de . en azından düzey1 ekranı alın pöip de işlem yapıyorsanız . zaten tek fıyat işlemı oluyor .
    18,08 ile 18,10 arasında tek kaedeme alım satım yapılır ( kademede mal varsa tabı )

Sayfa 164/172 İlkİlk ... 64114154162163164165166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •