Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 164/583 ÝlkÝlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 4776 madde; 1,305 - 1,312 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sayýn Badi sen kafaný kumdan kaldýrýp gördüðünde konuþuruz.Görememen de benim hatam deðil.Bunun dýþýnda atla hopla zýpla Allah daha çok versin gözümüz yok.Ama sakýn yok Lunar þunu dedi böyle yaptým falan filan saçmalama.Çünkü benim adreslerine laf çakmaktan baþka bir þey yaptýðým yok.Yapacaðým da yok.Hiç mi aklýn basmýyor ya muhataplarý 2 kelime cevap veremiyor.Onu da bulaþma bana-bize yapmam.Beni yapmak zorunda býrakma.

Sayýn Vesper Allah daha çok versin.Bu tahtadaki dümeni kuranlara böylesi müstehak.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

2. Þunu kabullenin.Geçen sene hepimizi evire çevire öptüler.Yeniden deðerleme bir oyundu.Beklenti oluþtur.Geleni al kucaða
    Deðerleme yapýlan araziler sanki besler dereler mezrasýnda.Ama bu oyunu kuran altyapýyý iyi hazýrlýyor.Bilanço düzelene kadar
    ömür törpüsü.þunuda hatýtlatmakta fayda var bilanço düzelince herkesin malýný temiz alýrlar.Ýnanýn tutana saygým var.Ben Bedelsiz ile oluþan dalgada çýktým.Geçen yýl 2.30 -2.60 arasýnda bir operasyonum daha olmuþtu.Ama kazýk hala çýkmýþ deðil.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alýntý Originally Posted by Vesper Yazýyý Oku
    Þunu kabullenin.Geçen sene hepimizi evire çevire öptüler.Yeniden deðerleme bir oyundu.Beklenti oluþtur.Geleni al kucaða
    Deðerleme yapýlan araziler sanki besler dereler mezrasýnda.Ama bu oyunu kuran altyapýyý iyi hazýrlýyor.Bilanço düzelene kadar
    ömür törpüsü.þunuda hatýtlatmakta fayda var bilanço düzelince herkesin malýný temiz alýrlar.Ýnanýn tutana saygým var.Ben Bedelsiz ile oluþan dalgada çýktým.Geçen yýl 2.30 -2.60 arasýnda bir operasyonum daha olmuþtu.Ama kazýk hala çýkmýþ deðil.
    Sayin Vesper, Bilanconun duzelecegi ve sikintili surecin geride kaldigi kuvvetle muhtemel degil mi ?
    Bence biraz erken kacmissiniz gibi geliyor.Yinede gonlunuzce olsun dilerim.

4.  Alýntý Originally Posted by OZDEMIR1 Yazýyý Oku
    Sayin Vesper, Bilanconun duzelecegi ve sikintili surecin geride kaldigi kuvvetle muhtemel degil mi ?
    Bence biraz erken kacmissiniz gibi geliyor.Yinede gonlunuzce olsun dilerim.
    Eyvallah..Gönlümüzü baþka güzele kaptýrdýk diyelim.Taþýyabilen elbette sonunda çorbayý içer. fýtrat meselesi..bizimki biraz daha atraksiyonlu...Fýrsat bulursam yine ilgilenirim.Baþka kaðýt taþýyýp burada yazmak da onu göstermez mi.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alýntý Originally Posted by Vesper Yazýyý Oku
    Eyvallah..Gönlümüzü baþka güzele kaptýrdýk diyelim.Taþýyabilen elbette sonunda çorbayý içer. fýtrat meselesi..bizimki biraz daha atraksiyonlu...Fýrsat bulursam yine ilgilenirim.Baþka kaðýt taþýyýp burada yazmak da onu göstermez mi.
    Hersey kalbinizce olsun.
    1 .Doviz deki hareketin olumsuz yansimasinin, bilanco uzerindeki baskisi azaldi.
    2. Cimento fiyatlarina gelen %40 lik zam faaliyet karini olumlu etkileyecek onemli bir gelisme
    3. Elektrik fiyatlarina gelen zamlarin olumlu etkisi.
    4. HES lerde yasanan doluluk orani.
    5. Donemsel olarak sektorun canlilik yasayacagi aylara yaklasilmasi
    6. Hisse fiyatinin haketmedi seviyelerde bulunmasi,

Tum bu verileri goz onunde bulundurdugumda,satis degilde,pozisyon almanin daha rasyonel bir yaklasim olacagi sonucuna variyorum.Dilerim yanilmiyorumdur.Gozardi ettigim olumsuz bir gelisme,beklenti varsa,farkindalik yaratacak goruslere ve arkadaslara saygi duyarim.Kalin saglicakla.Y.T.D

6.  Alýntý Originally Posted by OZDEMIR1 Yazýyý Oku
    Hersey kalbinizce olsun.
    1 .Doviz deki hareketin olumsuz yansimasinin, bilanco uzerindeki baskisi azaldi.
    2. Cimento fiyatlarina gelen %40 lik zam faaliyet karini olumlu etkileyecek onemli bir gelisme
    3. Elektrik fiyatlarina gelen zamlarin olumlu etkisi.
    4. HES lerde yasanan doluluk orani.
    5. Donemsel olarak sektorun canlilik yasayacagi aylara yaklasilmasi
    6. Hisse fiyatinin haketmedi seviyelerde bulunmasi,

Tum bu verileri goz onunde bulundurdugumda,satis degilde,pozisyon almanin daha rasyonel bir yaklasim olacagi sonucuna variyorum.Dilerim yanilmiyorumdur.Gozardi ettigim olumsuz bir gelisme,beklenti varsa,farkindalik yaratacak goruslere ve arkadaslara saygi duyarim.Kalin saglicakla.Y.T.D
    iþte bu kadar. Güzel özetlemiþsiniz. Bazýlar anlamamakta ýsrar ediyor.
    Sayýn yönetimiz de Sanko nun yaptýðý gibi özel emirle-yada piyasadan en azýndan defter deðerine kadar alýþ yapsýn da burda olduðunu hissettirsin. Yýllýk bilançoyu deðerlendirmesinde söke fabrika mayýs-haziran da çalýþmaya baþladýðýný(2018 de 6-7 ay) aklýnýzýn bir köþesinde olsun.2019 yýlý 12 ay çalýþacak. her hangi bir aksilik olmaz ise.
    hisse pazarlamasý yapmayýnýz.
    ytd.
    saygýlar,
    Son düzenleme : CARÝ; 08-02-2019 saat: 14:22.

7. Vergi dairesi bildirimi bugün yarýn gelir,o zaman 2018 hedefleri ne ölçüde gerçekleþmiþ görürüz,40 milyon dolarlýk ihracat hedefi vardý,inþallah bir süpriz olurda bu hedef bile aþýlmýþ olur...
    Herkes deðerleme yüzünden bu halde olduðumuzu iddia ediyor,ne oldu deðerlemede eksimi geldi???
    Hepimzin çok saçma bulduðu 500 milyon tl lik deðerleme bile 2,77 tl artý yönde etki etmesi gerekirdi,hisse kaça düþtü 2,2 !!!þimdi olacak iþmi bu aþaðý yukarý 2,8 tl defter deðerini arttýran bir deðerlemeden sonra hisse 2,2 oluyor,arsayý geçtim nerede 4 milyon ton kapasite? Nerede liman,3 tane Hes? Sanki deðerlemede hisse yüzde 500 prim yaptýda sonuç böyle oldu.
    Halka açýk kýsým blok halde toplu,büyük kýsýmda Sanko’da 45 milyon hisseyi 2 dolardan alan Sanko,Týnas’lardan toplu halde fiyatýda borsada yukarý çekip üstünede yüzde 20 fazla vererek alan Sanko tahtadaki 1-2 milyon serseri malýmý alamýyor???Tahtadaki az sayýda aktör net olarak belli,kimse sendeki bendeki 2-3 milyon mal için böyle dev bir holdingde 12 sene böyle bir manipülasyonu yapmaz,bu iþde sorumluluklarý olanlar gereðini zamanýnda yapmadý,yada 12 yýldýr olanlarý hepimize yaþattýlar diyelim,þimdi yatýrýmlar bitti,gelecek bilançolarla iyi tablolar görürsek hissenin gerçek deðerine gitmesi kolaylaþacaktýr,ben son dönemde þirketin ve yönetimin maximum performansýný sergilediðini düþünüyorum,gelecek tablolarý bekleyip gerçekleþmeleri hep birlikte göreceðiz,bu saatten sonra yönetimden geri alým yada hisse fiyatýna olumlu etki edecek hiç bir hamle ne bekliyorum nede zerre istiyorum,þirketi bizim için deðil kendi menfaatleri için olmasý gerektiði gibi yönetsinler yeter,bunu gereði gibi yapsýnlar bakýn fiyat ne oluyor.

8. Herkes Söke’de bedelli bekiyor,bence olmaz,eðer olacaksada önce burada olur,eee Tarman abimize yazýk demi,hep ona yüklenmek olmaz arka arkaya,o biraz dinlensin para biriktirsin yýl sonuna kadar,bu tarafta koca Sanko var,dünya kadar yatýrým yapýlmýþ birazda o elini taþýn altýna koysun þöyle 55-60 milyon filan bakalým,öyle 3-5 lotla tahta manipüle ettirmeye benziyormu?

Sayfa 164/583 ÝlkÝlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •