Sayfa 164/429 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    spek sazı eline aldı, herkes pozisyon alsın
    biz yazdıkça vuruyor vicdansız, ben gidiyorum o yüzden

2. Bu kağıt kalp krizi geçirtir insana 3.67 nere 3.28 neree

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun, zararda değilim şuanki fiyatla ama ben bürüt takastan çıkışı görmek istiyorum. İllaki gidecek diye birşey yok. İşlem hacmi yok. Herşey olabilir. 2 de olsa 3 de olsa satmayacağım. 4 de düşünürüm.
     Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Benim durum aynı, değişen birşey yok
    Aynen devam
     Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Viva acele etmissin. Yarin tavan olacak. Cunku pay sahibi olmak icin son gun yarin
    bugün sabah bekliyordum son dakikaya bırakmaz diyordum ama olmayınca biraz da ondan şüphelendim açıkcası. yapacak bir şey yok artık tahta sana emanet. Herkes hedefine ulaşır inşallah.
    Bir uyarı olabilir diye yazmıştım, keşke hiç girmeseydiniz ne olacağı belli değil. Ben 4 ay bekledim, istese dün tavan çekerdi, yapmadı. bügün 3.67 ye gitti 20 kademe kaybettim. ama elim şimdi daha rahat. belki tekrar alırım beklemedeyim, şuan almayacağım. Bürüt kağıdı artı da olabilir belli olmaz ama güven vermiyor. İnşallah yukarı gider.

4. Ky gelene kadar cikar gelijce acimasizca cakarlar...Hic degismedi. Tavan olacak diyen arkadaş umarim ky yi etkilememistir...

5.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Ky gelene kadar cikar gelijce acimasizca cakarlar...Hic degismedi. Tavan olacak diyen arkadaş umarim ky yi etkilememistir...
    Arkadaş bir sürü ky pusuda beklemiş burayı okuyorsa ben nerden bileyim, herkes kendi yaptığının sorumluluğunu üzerine almalı, burda sende yorum yaptın, yükselse ne olacaktı. Hem gün daha bitmedi, anlamsız muhabbet bunlar.

6. Genel kurul yarın sanırım bakalım ne kararlar alınacak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Yarin tavan ne demek? Yahu bize girdi millete girmesin diye uyariyoruz. Biz de bu adilere guven olmaz 4 taban yedik dedik. Bu acıyla hic yukselmeyecek dedik toparladi bayagi ama ne zaman ki uyanik gecinen ky tekrar aldi bastılar iste. Art niyetlisin falan demedim ama adamlar da biliyor haftaya cikacahini takastan ve daha onceden bastilar yok oyle ky ye kolay ekmek dediler. Keske ciksa maliyetim 5.

8. Ky artti ele verdiler net.kivirmayalim

Sayfa 164/429 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •