Çin yurt dışı kaynaklı artan koronavirüs vakaları sebebiyle yabancıların ülkeye girişini yasaklanacağını açıkladı
Çin yurt dışı kaynaklı artan koronavirüs vakaları sebebiyle yabancıların ülkeye girişini yasaklanacağını açıkladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa 91.500'de kapattı,93.000 üstüne atamadığı sürece,82-91 arası gitgel yapacaktır...ytd.
sağlıkta şiddet virüs gibi hız kesmiyor
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-suruklediler/
Adamlar herşeyi ciddiye alarak önlemede kademe atladılar,Ama Dünya ülkeleri biz dahil geç kaldık,üstelik ilk zamanlarda İngilterenin tutumu hep ironi.Bu virüsün yapısını ben çok inceledim,en kötü olanıda mutasyon geçirmesi,Aralık ayındada gelecek için uyarımı yaptım 2020 için,aynen 2018'deki gibi,zaten Dünyadaki yaşamı ilk başta 3 neden bitirirdi,Virüs,Göktaşı,Manyestoferin bozulmas+Dünyada bir değişim olması yönetim açısından,şu anda döt korkusundan savaşlar daha ağıza alınmıyor,buda önemli bir adım,Fransanın sarı yelek olayıda unutulmamalı 1789 olayı gibi,bunlar hep değişimin ilk kıvılcımları,26 zenginin serveti Dünyanın yarısına bedel olan yerde düşünmemiz çok önemli paylaşım adına,1929 krizinden bile kötü durumdayız,ABD ve Avupa kasanın ağzını açtılar baktilar emperyal, kapitalizim sömürü düzeni bozulmaya başladığı için...İşin ekonomik boyutu ise virüsten sonra çok daha kötü,yağmalar,ya canını,yada malını alırım korkuları hakim olabilir Dünyaya,ben Avrupada Almanyada okurken,şehirlerin altı hep kanallarlan biri,birlerine bağlı sığınaklardan oluşuyordu,hemen aklıma zamanında antik,kadim zamanlarındaki mağaralar gelmişti,hala mağaraların çoğunluk olarak neden yapıldığı belli değil antik,kült medeniyetlerinin belgeleri yakılıp yıkıldığı için,korkom dinciler tarafından göbekli tepeninde bu imhaya maruz kalması dinciler tarafından,bilindiği gibi Alman arkeologon ölümünden sonra daha kazı yapılmadı,üstelik TRT orayı hedef göstermişti,oranın sadece %5-10 kısımı açıldı,en ironiside neden 8000 sene önce üstü kapatıldı ?,neler saklanıyor bizden,12.000 senelik bir öyküsü var,üstelik 12.000 sene önce buzul çağının bitişi,bu daha ilginç,zaten tufan olayı bilimsel olarak buzulların erimesi ile bağlantılı...Sümer yazıtları hala tam çözülmüş değil,İlmiye hocamız sağ olsun çoğunu o toparladı çözmeye çalıştı,Dünyada çeşitli ülkelerde dağınık vaziyette bulunuyor,hala kazılarda byenileri çıkıyor,adamlar herşeyi kayıt altına almış,Dinler olayı bile oraylan bağlantılı,geçmişte çok olaylar hep gizemini koruyor,bütün afetleri biz hep Tanrıya,Allaha ve İlahlara bağlamışız,buda körelmiş beyin demek,kimsenin aklına doğal seleksiyon gelmemiş,her şeyin özü enerji sonucu made bildiğimiz kadarıylan,her madde doğar ve ölür yenisi meydana gelerek doğar süreç böyle devam eder,bana göre ölüm yoktur,ölen maddedir enerji ölmez,ölse zaten sistem hepten yok olurdu,tabiki enerji nasıl oluştu oda düşündürücü,sorular,soruları doğurur vs uzar gider,neyse bu kadar yeter şimdilik![]()
Fransa'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı, son 24 saatte 365 artarak 1696’ya yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İngiltere, 2.129 yeni koronavirüs vakası ve 113 yeni ölüm raporladı.
Toplam: 11,658 vaka
Toplam: 578 ölüm
Yer İmleri