Usdtry 6.9988
Usdtry 6.9988
Önce iyi tarafını yazayım ki Reha GAYA'nın işi gücü muhalefet denmesin, doğru yapılan işleri de takdir ettiğim bilinsin.
Annem 81 yaşında ve sürekli kan sulandırıcı ilaç kullanması gerekiyor, yaşından dolayı hastaneye götürmek istemedim, kutusu 226 gayme olan ilâcı paraynan alayım dedim.
Neyse efendim eczaneye gittim avcumda 300 kaat var, anaaa... eczacı kalfası 4 kutu ilâçlan çekildi geldi ulan şimdi sıçtık dedim, yutkunarak bunlara ne vereceğiz diye sordum Reha abi bunlar ücretsiz pandemi nedeniylen rapor süresi aranmıyor dedi.
Velhasıl devlet bana 900 gaymelik ilâcı, zorluk yaşatmadan verdi!![]()
Son düzenleme : reha kaya; 28-04-2020 saat: 18:03.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Gelelim şimdi, işin kötü yapılan kısmına.
Anne ve babamın biten ilaçlarını sağlık ocağında yazdırdım ve eczaneye gittim.
Içeride 3-5 kişi var eyi dedim, reçete numaralarını verdim ve oturdum.
Ve 2. anaaa... ışığı görmüş sinekler gibi eline cep telefonunu kapan geldi, maske dağıtımı olduğunu anlayınca kendimi dışarı attım.
Eczanenin 10 tane ilaç müşterisi varsa 20-25 tane de maskeci geldi, ortalık harman yerine döndü.
Ulan şu maskeleri cüzi bir ücretlen herkes satsın, o eczaneye maskesiz iki kişi de geldi, eşşeği yokuşa sürmen!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://twitter.com/enastaenistera/s...18011879440386
isveçli gulusken asılsız haber yaptı dıye isveç mahkemelerı dava acmıs sınır dısı edilme durumu olmus. kızı 180 derece donmuş :D
7 yi geçmemesi için yapılanları gördükçe , 9,99 savunmasını tahmin edemiyorum.
Rezervlerin tamamı (net zaten kalmadı da brütler de dahil) satılır , hatta denizler bile satılır.
Ne kampanyaymış be sat sat bitmedi 6.99 dan stoklar
Ytd
Yer İmleri