Hisse övücülerden etkilenip,almış olabilir.😮
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Evet Kemal Bey,artık yine bir yolun son virajında miyiz ?Yok sa daha bu yol ,daha çok virajlı mı diyeceksin.Inşallah bu son virajdır.Hep arkanda olduk,ama sen hep arkadan vurdun.Aklından geçenleri zamanında ve hile yollarına başvurmadan yapsaydın,sana olan öfkemiz belki de hiç olmazdı...Ha şakşakçıların başka zaten...Belki de sen kılıktan kılığa giriyor kendini öven yazılar yazıyorsundur. Bu kadar adamı ayakta uyutan şahsa bir kelime bir söyletmediklerine göre...Neyse bunları zamanında çoook yazdık...İnşallah yarın cuma günü bak, yine bizleri oyalama yoluna düşmeden gönder artık şu beklenen haberi..Her hissem battı,batacak, bari sen güldür.5 yıldır sürünürdün beni,artık güldürme zamanı gelmedi mi Kemal Bey hazretleri...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Merhaba,
Alem adamsın Batık kardeşim. Senin yazının ertesi günü hisse % -7 küsürle kapattı ya onu kastettim. :-)
Kemal Bey galiba yazına alınmış.
Saygı ve sevgilerimle,
Merhaba,
Şaka maka Kardeşim, seni kurtaracak kişi Kemal Bey. Alyağ da gözaltına gelmiş. Sende Alyağ da varmış Kardeş. Ne bahtsız adammışsın sen ya. Geçmiş olsun. Umarım Kemal Bey düzenlemeleri en yakın zamanda yapar açıklar da, bir hissede yüzün güler.
Saygı ve selamlarımla,
Yer İmleri