Sayfa 164/416 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 3324 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Çok basit otomotiv elektroniğinde Vestel varken karele iş düşmez çünkü . Bir arkadaşta TOGG dan bahsetmiş ya kardeşim TOGG ortağı Vestel varken bu işte karele koklatır mı peruklu . Togg un tüm elektronik aksamını Vestel yapıyor.

Karel otomotiv elektroniğine boşuna yatırım yapıyor Vestel otomotiv elektroniğini geç mobilitesine bile yatırım yapıyor

Otomotiv elektronoği ve mobilitesi için dediklerime inanmayanlar Eylül ayında Almanya da yapılan teknoloji fuarına baksın orda KARELin standı bile yoktu keza Vestel şov yaptı fuarda

4.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    Bedelliden başka çözüm üretsinler...
    Ben geçen sene yapılan ve bu yıl başvuru aşamasında olan iki bedelli sermaye artırımından bahsediyorum yeni bir bedelli yapsın demiyorum sayın Wiper, bu artırımlarda dediğim gibi olsaydı finansal durum hızlı bir şekilde düzelirdi. Bundan sonra bir daha bedelli sermaye artırımı yaparsa yatırımcı güvenini zedeler, bence sıkıntıyı hızlı bir şekilde çözebilecek bir yol ikincil halka arz olabilir, hazır halka arzlar yoğun talep görürken şirketin makul bir oranda ikincil arz yapması çok güzel nakit girişi sağlayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    Ben geçen sene yapılan ve bu yıl başvuru aşamasında olan iki bedelli sermaye artırımından bahsediyorum yeni bir bedelli yapsın demiyorum sayın Wiper, bu artırımlarda dediğim gibi olsaydı finansal durum hızlı bir şekilde düzelirdi. Bundan sonra bir daha bedelli sermaye artırımı yaparsa yatırımcı güvenini zedeler, bence sıkıntıyı hızlı bir şekilde çözebilecek bir yol ikincil halka arz olabilir, hazır halka arzlar yoğun talep görürken şirketin makul bir oranda ikincil arz yapması çok güzel nakit girişi sağlayabilir
    Kısacası bu hisseden bir bok olmaz zamanımızı bunca zamandır çaldı yazık….

6.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    bu kafayla giderseler bedelli geçici pansuman olur...bataklığı kurutmak lazım...beceriksiz yönetim var...heryerde olmak zorundalar mı öyle bir zorunluluk mu var...farklı kar marjı yüksek alan yok mu teknolojide....bu bedelliden sonra daha katılmam çıkarım bu hisseden...1 yıldır para kazandırmadı hayal kırıklığı olmaya başladı...sürekli biz para vereceğiz ama şirket bize birşey vermeyecek öyle bir dünya yok...

7. bilançoların neredeyse 1 yıldır pek farkı yok bu bilançoda aynı rakamlar büyük sadece sorunlar aynı değişen birşey yok...iyi olan kalemler iyi kötü olanlar yine kötü...baskının sebebinide öğrenmiş olduk bu arada...

--faaliyet raporunda, bu çeyrek şöyle geçti, önümüzdeki dönemler şöyle şöyle bekliyoruz mealinde en ufak bir laf yok...ayni şeyleri yıllardır değiştirmeden gönderiyorlar....

--benim takip ettiğim diğer şirketlerin hemen hemen hepsinde geleceğe dönük bir şey olmasa bile faaliyet dönemin ile ilgili bir şeyler söylüyorlar...

--neden otomotiv sektöründeki üretim maliyetinin aşırı yükselmesini yazmazlar?...

FAALİYET RAPORU NAZIL YAZILIR... BİR ÖĞRENSİNLER:
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1211674 sayfa 5-10 arası

Sayfa 164/416 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •