Sayfa 165/967 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. 3 yıldır tasıyorum hisseyi 1.6 maliyetlerle aldığım hissede 0.97 ler de gördüm. 1.4 ile 2 arasında defalarca üstten satıp alttan almadım diye hayiflandim. Yaprak kımıldamadan haftalarca 50 bin 60 bin TL hacimler oluyordu. Dayanamadım yıllarca görmediğim hacimleri ve rakamları görünce dayanamayıp 2.34 de sattım. Ancak çabuk akıllandım, bir miktarını kaptırsam da 2.8 lerden yine aldım. Şaka gibi ama Şimdi, bursa16 kardeşim inşallah dediğin günlerı de görürüz diyorum. Aylardır hatta eski surverdaykenden beri belki yıllardır sadece okuyarak takip ettiğim foruma da böylece yazarak da katılayım dedim. Hepimize bol kazançlar inşallah.

2.  Alıntı Originally Posted by BURSA16 Yazıyı Oku
    ben gölden okyanusa yelken açıyoruz dediğimde bana gülenler vardı ama arkadaş şu hisseyi farketmeyen aklından şüphe etmeli adamlar o kadar dürüst ki sn ceo muzun ersin beyin birde farkedilmeyen çok önemli bir sözü var şartlar ne olursa olsun bu hissede BEDELLİ olmuyacak dedi bu süper bir şey aslında küçük yatırımcının parasına göz koymamak demek bu hisse varya bu hisse daha uyanmadı gorucek siniz ARALIK ayındaki fiyatını kesinlikle çift rakamlar olacak

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tum yazdiklariniza sonuna kadar katiliyorum sn.bursali bizlede cok dalga gecenler oldu hisseyi savunduk diye ky.ya destek olduk diye ceza bile aldik ama hic onemli degil sayemizde 3 5 kuris kazananlarin duasi yeter birileri zamaninda ah aliyosunuz diyordu maalesef

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by zembla Yazıyı Oku
    3 yıldır tasıyorum hisseyi 1.6 maliyetlerle aldığım hissede 0.97 ler de gördüm. 1.4 ile 2 arasında defalarca üstten satıp alttan almadım diye hayiflandim. Yaprak kımıldamadan haftalarca 50 bin 60 bin TL hacimler oluyordu. Dayanamadım yıllarca görmediğim hacimleri ve rakamları görünce dayanamayıp 2.34 de sattım. Ancak çabuk akıllandım, bir miktarını kaptırsam da 2.8 lerden yine aldım. Şaka gibi ama Şimdi, bursa16 kardeşim inşallah dediğin günlerı de görürüz diyorum. Aylardır hatta eski surverdaykenden beri belki yıllardır sadece okuyarak takip ettiğim foruma da böylece yazarak da katılayım dedim. Hepimize bol kazançlar inşallah.
    Eyvallah tekrar hosgeldiniz aramiza umarim daha guzel gunler gorucez bu sayfada hep birlikte

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sn zembla eskiden demişsiniz ancak eskiden ersin bey yoktu bu adam varya 1i 10 eden adam çok zeki bir adam yataş ı ihya eden adam sıra bizde hem de 3-5 ayda

5. sn ali Atabey sizin gibilere de ihtiyacımız var paylaşımlarınızı esirgemeyin lütfen saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by BURSA16 Yazıyı Oku
    ben gölden okyanusa yelken açıyoruz dediğimde bana gülenler vardı ama arkadaş şu hisseyi farketmeyen aklından şüphe etmeli adamlar o kadar dürüst ki sn ceo muzun ersin beyin birde farkedilmeyen çok önemli bir sözü var şartlar ne olursa olsun bu hissede BEDELLİ olmuyacak dedi bu süper bir şey aslında küçük yatırımcının parasına göz koymamak demek bu hisse varya bu hisse daha uyanmadı gorucek siniz ARALIK ayındaki fiyatını kesinlikle çift rakamlar olacak

Sayın bursalı16, bedelli olmayacak ile ilgili açıklamayı nerede okudunuz? Ben aradım bulamadım. Link atabilir misiniz?

7. İnşallah. Bize düşen hissemize sahip çıkıp sabırla beklemek o zaman.

8. linki inanın bulamam yaklaşık bir ay önce idi ama net olarak bedelli asla olmayacak küçük yatırımcının belini asla bukmem gerekirse halka arzı artırırız dedi

Sayfa 165/967 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •