Sayfa 165/639 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Malesef gezi olayları gibi geniş çaplı gösteri yürüyüş planlanıyor ohal uzatıldı her türlü provakosyana açık bir durum çıkabilir... özellikle marjinal gruplar ve ajanların kışkırtmaları ile evet _ hayır verenler

2. Birbirine düşürülüp kaos planlanıyor...
    Akıbetiniz Mısır gibi olabilir süreç Mursinin cumhurbaşkanı olduğu doneme benziyor halk 2 ye ayrılmış durumda Allah sonumuzu hayır etsin...

Ortadoğu daki savaş dünyanın genel durumu avrupa birļigi nereye bakarsak durum içaçıcı değil. Borsa teknik olarak geri çekilmeye müsait diğer etkenleri düşünürsek ben yakın zamanda 70 binlere kadar inebilecegini düşünüyorum inşallah yanılırım...

Akpaz ile ne ilgisi var derseniz daha önce yazdığım söylediğim şey şu idi...

Gün gelecek hisseyi yukarı taşımak istesen dahi alıcı bulamayacaksın spek o milyon lotlari rulo yaparsın demistim. Bize giren girdi son zamanlarını yaşıyorsun kısa sürede çıkardın çıkardın yoksa gerçekten o lotlar rulo olacak...

Önümüzde bana göre 1 ay ya var ya yok bu süreçte hala gitmezse sirketin mikro durumundan değil ülkenin makro durumundan tahta kapanabilir inşallah yanılırım...

Yazdiklarim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

3. bugün seddülbahir den euro bond ile alıma başlamasını bekliyorum artık...

4. Neden bilmiyom ama bu hafta bi umut var icimde

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    hocam sizin euro bondlar artık devreye girse....
     Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    Euro bondlarin devreye girmesi icin bir ışık bekliyor. Gorseydi çoktan alıma geçerdi. Demekki onunda umudu yok.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde 130 bin adet daha hisse aldım,maliyet düşürmek için mecburum ama şu aşamada kimseye de maliyet düşürün gibi bir telkinde bulunamam,risk durumunu biliyorsunuz.Genel kurulun yapılmasını değil,genel kurul gündem maddelerinin ilan edileceği "Toplantı Çağrısı"nı bekliyorum.
    Nûn

6. Beyan önemli ... kaldı 7

7.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Beyan önemli ... kaldı 7
    Kurumlar Vergisi beyan ve ödeme süresi yüksek ihtimalle uzatılacaktır.
    Nûn

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Kurumlar Vergisi beyan ve ödeme süresi yüksek ihtimalle uzatılacaktır.
    umarım..yetiştiremezlerse sıkıntı büyük zira..ama yetiştirmişlerdir belkide haberimiz yoktur

Sayfa 165/639 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •