Malesef gezi olayları gibi geniş çaplı gösteri yürüyüş planlanıyor ohal uzatıldı her türlü provakosyana açık bir durum çıkabilir... özellikle marjinal gruplar ve ajanların kışkırtmaları ile evet _ hayır verenler
Malesef gezi olayları gibi geniş çaplı gösteri yürüyüş planlanıyor ohal uzatıldı her türlü provakosyana açık bir durum çıkabilir... özellikle marjinal gruplar ve ajanların kışkırtmaları ile evet _ hayır verenler
Birbirine düşürülüp kaos planlanıyor...
Akıbetiniz Mısır gibi olabilir süreç Mursinin cumhurbaşkanı olduğu doneme benziyor halk 2 ye ayrılmış durumda Allah sonumuzu hayır etsin...
Ortadoğu daki savaş dünyanın genel durumu avrupa birļigi nereye bakarsak durum içaçıcı değil. Borsa teknik olarak geri çekilmeye müsait diğer etkenleri düşünürsek ben yakın zamanda 70 binlere kadar inebilecegini düşünüyorum inşallah yanılırım...
Akpaz ile ne ilgisi var derseniz daha önce yazdığım söylediğim şey şu idi...
Gün gelecek hisseyi yukarı taşımak istesen dahi alıcı bulamayacaksın spek o milyon lotlari rulo yaparsın demistim. Bize giren girdi son zamanlarını yaşıyorsun kısa sürede çıkardın çıkardın yoksa gerçekten o lotlar rulo olacak...
Önümüzde bana göre 1 ay ya var ya yok bu süreçte hala gitmezse sirketin mikro durumundan değil ülkenin makro durumundan tahta kapanabilir inşallah yanılırım...
Yazdiklarim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
bugün seddülbahir den euro bond ile alıma başlamasını bekliyorum artık...
Neden bilmiyom ama bu hafta bi umut var icimde
Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde 130 bin adet daha hisse aldım,maliyet düşürmek için mecburum ama şu aşamada kimseye de maliyet düşürün gibi bir telkinde bulunamam,risk durumunu biliyorsunuz.Genel kurulun yapılmasını değil,genel kurul gündem maddelerinin ilan edileceği "Toplantı Çağrısı"nı bekliyorum.
Nûn
Beyan önemli ... kaldı 7
Yer İmleri