ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bana bu kadar kar yeter kalanlar kazansın düşerse tekrar.alirim. ben sattım ama inşallah tavan tavan gider herkes kazanir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
panik yok. sakin.
you gen taş this.
Kitle tavana gözümüz şenlensin😄 yatırım tavsiyesi değildir...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaparsa şaşırmam...yıllarca sürünmüş..bu güne kadar ki zirvesi 1,64 idi...burayı bu gün yukarı kırınca iyicene agresifleşti...geçmişte 1,64 ün üzerinde herhangi bir direnç olmadığı için önü açıktır...nerede direnç oluşturur bilemem...defter değeri 1,81 civarlarıdır ilk etapta orayı görmek isteyecektir...ama kişisel görüşüm bu tür çıkışlar genelikle tamlı sayılara kadar olur...buda benim mantığıma göre 2,00 gibi psikolojik bir seviyeyi görmeden ciddi bir satışın gelmeyeceğini bana düşündürtüyor...psikolojik seviyelerde az veya çok bir direnç her zaman olur...aşılırsa 2,5 3,00 gibi seviyeler gündeme gelir...
bu bilançosu ile 3,00 ları da görse kimsenin itirazı olmaz...çünkü gerçek hakkı o civarlarıdır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu arada endeks de tam tozutmuş......%1,62 gibi sert bir düşüş yapmış...buna rağmen gentaşımız hala %9-10 civarı artıdadır...buda hissenin ne kadar iştahlı çıktığını bize gösteriyor...bu duruşu çok hoşuma gidiyor...bu duruş yarın da çıkmak isteyeceğini bana düşündürtüyor...
maliyeti düşük olup da karlı satanları yeni alıcılar karşıladı..bir çeşit sürkülasyon oldu...umarım her seviyeden alan herkes kazanır...
Yer İmleri