Sayfa 165/564 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. bu filmi çok gördük .gulerde nerdeyse hiç lotu yok. şirketin bedelliye ihtiyacı varmıydı rtalb için gereksiz a1 capital için gerekli.100 de 300 çok yüksek burdaki amaç kaybedilen lotların toplanmasıdır. rtalb ve guler için kaybedilen lotlar toplanıcak bilançoyu çok merak ediyorum senaryo ona göre şekillenicek uzun vadede ikisi içinde beklentim yüksek .mg ne kadar kötülensede adam yoktan birçok şirket yaratmış , bu şirketlerin hiçbiride zarar etmiyor . ihlas grubu gibi degil.sosyal medyada çok yogun bir baskı var mg hakkında .o kapı hangi kapı yoksa bu gelcek olan kap mı hahah .y.t.d

2. Bu takasa göre bu kapanış oldu mu??
    Yedik mi??
    Oyak hep kalın lotlarla ne varsa aldı..
    Her kalın pasif satışı alarak tahtaya sahip çıkti..
    Son iki günde Oyak tahtayı 180 bin lottan fazla alarak sırtladı..
    Uzuncu olduğu belli..
    Alımlarının devamı gelecek gibi..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : FİBONACCİ; 10-03-2021 saat: 19:13.

3. Kayseri Şeker'in, halka arz kapsamında*"Borsa İstanbul Yıldız Pazar"da işlem görebilmek için kayıtlı sermaye tavanını*750 milyon liraya*çıkarma kararı aldığı bildirildi.
    Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kayseri Şeker, 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul ile halka arz noktasında önemli bir adım daha attı.
    Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, burada yaptığı konuşmada, Borsa İstanbul'da çeşitli grupların olduğunu, Kayseri Şeker'in sermaye yapısı, işlem hacmi ve büyüklüğü itibarıyla bu grupların en büyüğü olan*"Yıldızlar Grubu"nda yer alması gerektiğini ifade etti.
    2017 yılında çıkarılan yasayla Kayseri Şeker gibi kooperatif şirketlerinin "halka açık şirket" statüsü kazandığını belirten Akay,*"Yıldızlar Grubu'nda yer alacak şirketlerin halka arzındaki sermayenin, asgari yüzde 15'e tekabül etmesi gerektiği şeklinde bir karar alındı. İşte bu karara istinaden yaptığımız genel kurul ile birlikte 700 milyon liralık sermayemizi 50 milyon daha artırarak, şirketin kayıtlı sermaye tavanını 750 milyona çıkartmış olacağız."*bilgisini verdi.
    ........
    ........
    Şimdi A1 in sermaye artırım hamlesini yukarıdaki haberle ilişkilendirsek yanlış mı yapmış oluruz???
    A1 de sermaye artırım hamlesiyle halka arz için hazırlık mı yapıyor???

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tahtaya yeni yatirimcilar geliyormus gibi duruyor.

ya da o goruntuyu vermek istiyorlar

gerci bizim icin farketmiyor. bugun olmasa yarin mutlaka birileri kesfedip gelecek, bu tahtayi buralarda tutmasi zor.

eger yeni bir yatirimci grubu.gelmisse (ki cok inanmiyorum) cok dogru ve basarili bir yatirim yapmis gibi duruyor.

5. Beklentisi bilanço olsa son gün yarın bikac gündür gidiyor olması lazımdı.
    Beklentisi bölünme olsaydı bu kadar uzatmaz şimdiye kadar süreci bile tamamlardi.
    Sanki biraz masal dinliyo gibiyiz ama sonunu da merak etmiyo değilim.
    Amaç en düşük f/k almaksa 30 endekste çok var.ne brüt var ne de alt Pazar.
    Karı çok olsa elinde A1 olsa ne yazar.ne bedelsizi var ne temettüsu.
    Yinede hala tutuyorum tek beklentim bolununce 3iraya yakın fiyatinin oluşacağı olması.yoksa bulunmaz Hint kumaşı değil anlamış olduk

6. Sn.bensattımgitti'nin de belirttiği gibi tamamıyla ezber bozan bir durum.
    Bu kadar aleni bir beklenti olduğu aşikar ama taş yerinden oynamıyor ne hikmetse.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    forumdaki ilk yazi hakkinizi guler yatirim icin kullanmis oldugunuza sevindim

hayirli gelirsiniz insallah
     Alıntı Originally Posted by Erdekli Yazıyı Oku
    Sn.bensattımgitti'nin de belirttiği gibi tamamıyla ezber bozan bir durum.
    Bu kadar aleni bir beklenti olduğu aşikar ama taş yerinden oynamıyor ne hikmetse.

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    forumdaki ilk yazi hakkinizi guler yatirim icin kullanmis oldugunuza sevindim

hayirli gelirsiniz insallah
    Umarım,teşekkürler..

Sayfa 165/564 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •