Bakalim cumaya belli olur alimlari durduralim biraz zaten bu tur spek hiselerinde agir agir alim yapmak en mantiklisi ben azar azar alim yapiyorum isterse 0.30 gotursun daga paramizin yuzde 20 sini bagladik gerisi iki gune belli olur ya daha asagi seneryosu yada herkezin beklediginin tersi 0.62 asarsa ytdddddd
Burada hic yukselcegini dusunmeyenler olmasi guzel hisse icin ayi tuzagi yillardir var zaten hala hisseyi topliyamadiysa riza vay haline ytddddddd
0.23 hic gormedi 0.36 hatirliyorum ama 0.23 usasta hic gormedim galatasaray da biraz kazanip geldik buralara bakalim gecmisten zararim var biraz alabilecekmiyiz rizadan ama artik yogurdu ufluyerek yiyorum agir agir aliyorum keratayi baktim birlesmeden sonra bascak asagi sizin dediginiz gibi oralardanda alir bekleriz artik riza beni bilir yillarca bekliyebilirim almadanda duramam eskiden rodoslama dalardik artik ogrendik dibin dibi varmis ytdddddddddd
Merhabalar,
Aslında burada bir fiyat telaffuz etmek çok hoş olmayabilir. Çünkü yukarıdan maliyetlenen arkadaşları üzmek onların hakkına girmek yanlış olur düşüncesindeyim. Bol kazançlar dilerim. Ytd.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birlesme gunu ilk seans serbest marj varmi bilen varmi ytddddd
Rızza elinden geleni yap. Bu hisse de yapscaklarını hepimiz biliyoruz. Acil ihtiyac olmayan para ile bu hisse giren kaybetmez. Cemas ı 2 tl bosuna mı cıkardın. Orada 180 milyona kadar usas hissesini satacagını herkes biliyor..sonrasında usas bilançolarını ucuracagını herkes biliyor.. bilançolar kar yazmaya basladı ama yakınsa devasa kar gorecegiz.. bu şirketin defter değeri en az 2 katına cıkacak.. onun için diyorum ki usas hala cok ucuz ve malın cogu rızzanın elinde ..artık korkuyla daha fazla dokemezsın. Gucun yetmezytd.
Seni burda görünce sinirim tepeme çıkıyor. Ne kadar seviyesiz, atmasyon konußuyorsun.isterse 0.30 girsun diyor.Bunun gibi böyle konuşanlarin hepsi atiyor.paranin yarisi gidecek ve hicbirse olmamiş gibi rahat edecen ha.gs hissesi hk dada yaziyordu.adı ergen diye çıkmıştı. Erkeksen düşur burdayim alacağım daha para çok, spekk diye hava atiyordu.kaçmıß demekki gs den , buraya gelmiş. Seni gorunce hisseden, borsadan soğuyorum.ayrica rodoslama diye bir deyim yok, bodoslama olacak cahil.
Borsada iddialı konuşmamak gerekir.Ayrıca bacon ingiliz filizof, yazardır.
Yer İmleri