Günün pastasını atma ımkanı olan varmı
Günün pastasını atma ımkanı olan varmı
Ciddimisin? Kront dan neye göre iyi ?kront u 4 lerden 20 ye kadar alanlar neden uluse değilde kront aldılar?
Neyi satın aldılar sence?
Bence sen kendi yatırım anlayışını sorgula! Kront alıp memnun olmayan bir sen varsın. Çünkü zirve den aldın ona rağmen beklesen yinede kazanmış olacaktın. Hisse 20,xx leri gördü!
Hayırlısı olsun inş 2 side iyi olur ben genel olarak bı kağıtta olsamda negatıf gördugum yerlerı yazıyorum özellıkle kront topıgınde bundan dolayı bana karsı sıkıntı yapılıyor bırazda o yuzden verıp cıktım teknık analız konusunda zayıfım öğrenme çabam var Uluse grafiği tam anlıyabılmıs değilim biraz sacma şekilde yukarı asağı yapıp bı sekılde 16 lara tasımıslar umarım daha iyi olur
Hem saçma şekilde yukarı yapmışlar deyip uluse alıyorsunhemde inş iyi olur diyorsun
Saçma olmayanı nasıl oluyor acaba çok merak ettim
Yaw açıp bi bilançosuna,kar ına özkaynağına vs bakmadınmı? Beklentisi nedir neden yükselmiş ne yapmış etmiş vs diye merak etmedinmi? Hisse sığ aşşağı yukarı sert hareketler bundan kaynaklanıyor!
Bence sen borsayı bırak! bu mantık ile ancak çok büyük şans ile kazansanda , herhangi başka bir hissede fazlasını alırlar elinden!
nerde durur bu hisse arkadaşlar düşüşü
Duracağı yeri bi bilsek temettü de yatmadan hesaba yasa onla da alacaktim hala onuda bekliyoruz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri