Sayfa 165/417 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. 27 den beri takip ediyorum.. ara sıra al sat yapıyordum..41 den alıp 46 dan satmıştım..ama al satlar hem yorucu hemde sonuç getirmiyor..en iyisi artık uzun vadede düşse de yükselse de belli kiktarda her ay alıp beklemek en iyisi gibi..ancak bunun yanına petkim..sasa da eklemeyi düşünüyorum..belki çimsa da eklenebilir..

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by uaözcan Yazıyı Oku
    27 den beri takip ediyorum.. ara sıra al sat yapıyordum..41 den alıp 46 dan satmıştım..ama al satlar hem yorucu hemde sonuç getirmiyor..en iyisi artık uzun vadede düşse de yükselse de belli kiktarda her ay alıp beklemek en iyisi gibi..ancak bunun yanına petkim..sasa da eklemeyi düşünüyorum..belki çimsa da eklenebilir..

Aynen satmamak üzere düzenli alım yapıyorum bende. 4-5 hisseyi geçmeme kararı aldım uyabilirsem. PSDTC - hekts - poltk - tuprs

Aslında ben de uzun vadeli diye aldım ama bu aralar diken üstündeyim..Bir çok ekonomist büyük bir krizden bahsediyor sürekli..Boyle bir durumda şirketimiz ne kadar iyi olursa olsun farketmez ve etkilenir diye düşünüyorum..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Aslında ben de uzun vadeli diye aldım ama bu aralar diken üstündeyim..Bir çok ekonomist büyük bir krizden bahsediyor sürekli..Boyle bir durumda şirketimiz ne kadar iyi olursa olsun farketmez ve etkilenir diye düşünüyorum..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sat al bu hissede çok zor..hele hisse sayınız fazla ise satmak için el kol kesmeniz lazım.. düştükçe yedek akçe varsa maliyet yapmak en iyisi..genel kurul bir yapılsın bakalım gruptan katılanlar olacak gibi..

5. Hey yolcu !! Gidiş nereye ?? Saldın kendini bayır aşağı

6. Sıkılanlar satıyor... 2019 da büyük kriz olacakmış... sağlam kağıtlar kriz falan pek dinlemez..33 ve aşağısını alım firsatı görenler olacaktır..ytd degildir...

7. Patron kaç Euro ya almıştı... 4 müydü .. oraya gel de rahatla...

Hayret bu kadar salmasını hiç beklemiyordum .acaba bilmediğimiz olumsuz bir gelişmemi var?

Sayfa 165/417 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •